Reacties voor: Publieke beta iOS 9.3.2 met bugfixes en oplossingen

Apple heeft de eerste publieke beta van iOS 9.3.2 beschikbaar gesteld. In iOS 9.3.2 worden bugs en problemen opgelost die nog in de eerdere versies van iOS aanwezig waren.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Heb helaas het probleem weer terug dat de telefoon toch geluid maakt in de “Niet Storen” modus. Had ik ook bij de 9.3.0 beta’s. Bij vergrendelen en opladen hoor je toch geluid, ondanks dat hij op altijd stil staat. Meer mensen last van?

  2. @menno: Dat is altijd zo…met niet storen zet je alleen binnenkomende notificaties of oproepen stil…favorieten contacten uitgezonderd. Maar niet het complete geluid…die zul je apart moeten uitschakelen door de je device op stil te zetten…daarnaast kun je in instellingen-geluid nog de schakelaar “trillen met geluid uit” uitschakelen…pas dan is je device muisstil 😉

  3. Update dient om alle gaten te dichten om een eventuele jailbreak ios 9.3 tot ios 9.3.1 te counteren als die er ooit nog komt!!!

  4. De batterij duur is er goed op vooruit gegaan. Op een iPhone 6S Plus nog 41% na het toestel om 5:30u uit fe lader te hebben gehaald.

  5. @activiteiten: apart, ik ga het eens in de gaten houden.

    De langere batterijduur viel mij gisteren al op en vandaag ook weer. Met redelijk intensief gebruik heb ik nog 9% over. Normaal moet ik met het zelfde gebruik rond 19:00 uur weer aan de lader. Doe er toch z’n 4uur langer mee.

  6. Probeer zojuist de update binnen te halen in de trein. Die wifi is übertreurig, want hij blijft maar bezig met berekening van de resterende tijd…
    Heeft iemand een idee hoe je buiten wifi en iTunes om zo’n update kan krijgen? Mijn databundel van 10250MB is er groot genoeg voor… 🙂

  7. Origineel geplaatst door yannick
    De batterij duur is er goed op vooruit gegaan. Op een iPhone 6S Plus nog 41% na het toestel om 5:30u uit fe lader te hebben gehaald.

    Oh da’s mooi, ben benieuwd! Net 9.3.2 beta 1 erop gezet. Ja de accu liep onder 9.3.1 inderdaad wat sneller leeg, niet dramatisch maar wel merkbaar.

  8. Iemand met een iPhone 6 de update binnen ?

  9. Zijn er ook mensen waarbij in 9.3.1 de 6s plus warm wordt?

  10. Ik krijg mijn agenda niet meer gesynchroniseerd door deze update. Iemand nog problemen mee ?

  11. Ik heb ook de laatste update gisteren binnen gekregen en mijn eerste indruk is dat mijn iPhone 6s plus wel wat sneller is geworden en over de batterij duur kan ik nog niets vertellen want ik heb mijn iPhone gisteren helemaal opgeladen en daarom is het te vroeg om er iets zinnig te zeggen.

  12. Batterijduur is verbeterd en IOS is stabieler. Bij 9.3.1 9.3 ging alles soms niet helemaal vloeiend.

  13. @mark: Ja. Werkt al een dag als een speer en nog geen issues ervaren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.