iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 7 april 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 7 april 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag hebben we weer al het Apple-nieuews voor je klaar staan. Zo zijn er weer ontwikkelingen en uitspraken gedaan in de FBI-zaak. Maar er is ook nieuws waar jij direct wat aan hebt (mits je bij ING zit): zo is de ING-app geüpdatet met een handige nieuwe functie. En wil je bij Apple nog een iPhone SE bestellen? Dan moet je rekenen op langere levertijden. En je hebt vast onze zeer uitvoerige iPhone SE review al gezien? Dat en nog veel meer lees je in deze iCulture Vandaag!

Review

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Disney Crossy Road is verschenen en is een combinatie tussen het Disney-universum en de gameplay van Crossy Road.
  • Spark Mail + AI: Email Inbox (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - E-mailapp Spark synchroniseert nu je Quick Replies en heeft een complicatie op de Apple Watch.
  • De Telegraaf (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - De Telegraaf heeft een Apple Watch-complicatie met het laatste nieuws.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.