iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 7 april 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 7 april 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag hebben we weer al het Apple-nieuews voor je klaar staan. Zo zijn er weer ontwikkelingen en uitspraken gedaan in de FBI-zaak. Maar er is ook nieuws waar jij direct wat aan hebt (mits je bij ING zit): zo is de ING-app geüpdatet met een handige nieuwe functie. En wil je bij Apple nog een iPhone SE bestellen? Dan moet je rekenen op langere levertijden. En je hebt vast onze zeer uitvoerige iPhone SE review al gezien? Dat en nog veel meer lees je in deze iCulture Vandaag!

Review

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Disney Crossy Road (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 9.0+) - Disney Crossy Road is verschenen en is een combinatie tussen het Disney-universum en de gameplay van Crossy Road.
  • Email - Spark by Readdle (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 11.0+) - E-mailapp Spark synchroniseert nu je Quick Replies en heeft een complicatie op de Apple Watch.
  • De Telegraaf nieuws (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 9.3+) - De Telegraaf heeft een Apple Watch-complicatie met het laatste nieuws.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 april 2016, 22:20
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.