iOS 9 met iPads en iPhone.

Publieke beta iOS 9.3.2 met bugfixes en oplossingen

Apple heeft de eerste publieke beta van iOS 9.3.2 beschikbaar gesteld. In iOS 9.3.2 worden bugs en problemen opgelost die nog in de eerdere versies van iOS aanwezig waren.

iOS 9.3.1 is nog maar net verschenen, maar Apple gaat stug door met het uitbrengen van nieuwe betaversies. Deze keer is het de beurt aan iOS 9.3.2, een tweede aanvullende update op iOS 9.3. De beta lost enkele bugs en problemen op en is nu beschikbaar voor publieke testers en geregistreerde ontwikkelaars.

iOS 9 met iPads en iPhone.

iOS 9.3.2 met bugfixes

Hoewel Apple iOS 9.3 uitvoerig getest heeft met een hele reeks aan betaversies, zijn er blijkbaar toch nog enkele bugs in geslopen. Deze bugs moeten met deze nieuw update verholpen worden. Het is op dit moment nog niet bekend om welke bugs dit precies gaat, maar we updaten dit bericht zodra we meer weten.

In iOS 9.3.1 loste Apple het probleem op met het niet kunnen openen van links in Safari, Mail en andere apps. Veel gebruikers hadden last van dit probleem, maar dit werd met iOS 9.3.1 dus opgelost. Om welke oplossingen voor bugs het gaat in iOS 9.3.2, is op dit moment nog niet bekend. Zodra hier meer over bekend is, updaten we dit bericht.

iOS 9.3 bracht een hoop nieuwe functies, zoals de speciale nachtmodus genaamd Night Shift, beveiligde notities voor de Notities-app, verbeteringen voor het onderwijs en nog veel meer. Een complete lijst met nieuwe onderdelen vind je in het artikel hieronder.

Revisiegeschiedenis:

  • 2016 - 07 april: Artikel aangepast voor publieke beta 1.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 april 2016, 22:03
Categorie iOS
Onderwerpen ios 9, ios 9.3
13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.