Koekiemonster en Siri, achter de schermen

Achter de schermen bij Koekiemonster en Siri

Apple heeft een extra reclamespotje over Koekiemonster en Siri uitgebracht. Daarin zie je wat er gebeurde tijdens de opnames, terwijl het blauw monster koekjes bakt.

Koekiemonster en Siri, achter de schermen

Je hebt vorige maand vast wel de leuke reclamespot met Cookie Monster gezien, het koekjesetende monster die in Nederland gewoon Koekiemonster heet. Nu is er een ‘Achter de schermen’-filmpje verschenen, waarin je ziet wat er gebeurde tijdens de opnames van het reclamefilmpje met Siri.

Koekiemonster en Siri: achter de schermen

Eigenlijk is dit nieuwe filmpje ook weer gewoon een commercial. In het eerste filmpje konden we zien hoe Koekiemonster de iPhone 6s en Siri handsfree gebruikte om koekjes te bakken. Hij riep daarbij ‘Hé Siri‘ om de timer te starten. Oplettende kijkers zullen zien dat er nog best wat verschillen zitten tussen het filmpje dat vanavond is verschenen en het eindresultaat. Je ziet ook wat extra beelden die niet in het uiteindelijke filmpje terecht zijn gekomen.

Mogelijk komen er nog meer filmpjes met Koekiemonster aan. Ze vielen in ieder geval wel in de smaak bij de iCulture-lezers, al waren er ook mensen die last hadden dat hun iPhone in actie kwam, telkens als Koekiemonster ‘Hé Siri’ zei.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 april 2016, 23:40
Categorie Apple
Onderwerpen reclamespot, sesamstraat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.