Reacties voor: iOS 8 uitgelicht: zakelijke functies voor bedrijven

iOS 8 bevat allerlei zakelijke functies. In dit artikel lees je alles over IT-beheer van iPhones, nieuwe Mail-functies en betere beveiliging in iOS 8 voor enterprise-klanten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Dat Airplay nu ook offline beschikbaar is, gaat dit ook werken met Airplay apparaten waarvoor nu nog een wifi verbinding nodig is? Ik heb namelijk een B&O Beolit 12. Op dit moment werkt die alleen via wifi. Kan dit met iOS 8 misschien veranderen?

  2. Mooie oplossingen, maar wat mij steeds opvalt als ik bij bedrijven kom, is vaak de verouderde apparatuur en/of de matige kennis van digitale apparatuur. Veelal staan er nog oude flip-overs, pc’s en weet niemand hoe het werkt. Als ik bijvoorbeeld een gezipt bestand of een video opstuur, krijg ik meestal een mailtje dat ze het niet kunnen openen.

  3. Origineel geplaatst door Monique
    Mooie oplossingen, maar wat mij steeds opvalt als ik bij bedrijven kom, is vaak de verouderde apparatuur en/of de matige kennis van digitale apparatuur. Veelal staan er nog oude flip-overs, pc’s en weet niemand hoe het werkt. Als ik bijvoorbeeld een gezipt bestand of een video opstuur, krijg ik meestal een mailtje dat ze het niet kunnen openen.

    Omdat er meestal beheerders zijn die vroeger geen ICT opleiding hebben gevolgd en dus met weinig ervaring en kennis een afdeling leiden. Ja echt, heb het inmiddels bij 4 bedrijven/instanties gezien. Het werkt ‘nog’ en hebben geen grote veranderingen nodig. En intussen verdienen ze 3/4K per maand 😉

  4. Jammer dat ik nog niets over de agenda hoor. Hier valt nog een hoop te verbeteren.

    – een goed overzicht van een week bv. Zoals je die vaak in apps van derden ziet.
    – snel je agenda opschonen. Het is niet mogelijk dit bv vanuit de lijstview met swipe te doen. Nu dus elke afspraak openen en dan verwijderen.
    – een afspraak die door een ander in je agenda gezet is is al helemaal niet te verwijderen. (Alleen via mijn Mac)

  5. Ik werk op een enorme amerikaanse chemische fabriek en daar wordt de fabriek uitgelezen (dus bestuurd) door enorm oude windows computers, die om de haverklap vastlopen!! Spam blijft maar binnenkomen op onze “beveiligde” mailboxen?? Het is in en in triest. Dan heb je het over een miljarden bedrijf!! En dan werk je zelf elke sag thuis met geweldig spul van Apple, dus op het werk is het heel vaak frustratie ten top…

  6. Werkt het beveiligen van apps met een code ook voor de gewone consument of is dit alleen voor bedrijven?

  7. Icloud voor bedrijven? Kan me niet voorstellen dat er bedrijven zijn die dit toelaten. Gewoon simpel. IPad of Iphone met mail direct geconfigureerd. Voor de rest alles in de “bedrijfsbubbel” oftewel Xenapp/Citrix. Werkt perfect.

  8. @Pat: ik werk ook voor een (nog groter) Amerikaans bedrijf en ik weet dat als ik zou schrijven wat jij hierboven schrijft ik morgen mijn spullen kan pakken en ander werk kan gaan zoeken.

    Tip: let op wat je roept (anoniem of niet) over grote multinationals.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.