Reacties voor: iOS 8 op 63 procent van iPhones en iPads

iOS 8 staat nu op 63 procent van de iPhones en iPads die in omloop zijn. Langzaam klimt het percentage verder omhoog.
Lees het complete artikel → iOS 8 op 63 procent van iPhones en iPads
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. In relatie tot wat? Als er een groot percentage oude devices is dat iOS 8 niet aankan maar nog steeds prima functioneert zegt dat iets over de kwaliteit van het product. Maar als dat percentage heel klein is en het potentieel aan iOS 8 devices bijvoorbeeld 90% is dan is er nogal wat te winnen. Oftewel; Hoeveel procent van de devices kan iOS 8 wel aan maar staat toch niet op geïnstalleerd? En waarom dan? Ik ken namelijk genoeg mensen die een jaar rondlopen met een ‘1’ badge bij instellingen voor een update. Het interesseer ze gewoon niet.
    Kortom; dit zegt allemaal niet zoveel 🙂

  2. @MoBieler: Helemaal mee eens. Dat is ook al vaker onder soortgelijke nieuwsberichten van iCulture genoemd. Maar blijkbaar vindt men dat hier toch niet interessant.

  3. Ik denk dat de problemen met IOS 8 hier een grote rol inspelen. Bovendien iedereen met een iPhone 4 kan niet updaten naar IOS 8. Met de iPhone 4s kan dit nog wel maar op dit forum is al eerder gemeld dat de iPhone 4s met IOS 8 trager wordt dan met IOS 7.1.2.

  4. Weer een onbeduidend onderzoekje van Apple om IOS8.x.x.x.x.x.x.x maar te promoten.

    63% op welke devices? Iphone6.x soms?

  5. Soms zijn jullie wel zeurpieten hoor! Als je het oninteressant vindt sla je het bericht toch gewoon over!
    Ik ben blij dat er elke dag zoveel nieuws wordt gepresenteerd over mijn favoriete apparaten. En interesseert het me niet dan ga ik gewoon naar het volgende bericht.

  6. Als de helft van de gebruikers nog een apparaat heeft dat IOS 8 niet kan installeren, dan betekent dat toch dat vrijwel iedereen die naar IOS 8 kan, ook echt over is ?

  7. Ik heb een ipod touch (4) met iOS 6.1.6
    Heeft het zin om iOS 8.0.2 er op te zetten, of wellicht kan dat helemaal niet? Ik zou inderdaad niet weten hoe dat moet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.