Reacties voor: iOS 8.4 beta 4 nu beschikbaar

Apple heeft iOS 8.4 beta 4 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars en goedgekeurde testers. Je kunt iOS 8.4 beta 4 daarom nu downloaden.
Lees het complete artikel → iOS 8.4 beta 4 nu beschikbaar
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Is dit incl. Apple Music?

  2. @Stan: ik ben hem nu aan het downloaden. Ik laat het zo weten 😉

  3. @Stan: nee, zit er niet bij in Nederland bij deze bèta

  4. @Robin: Oh dat is jammer! Dan laat ik mijn iOS 9 beta lekker staan. Nog helemaal geen last van bugs gehad eigenlijk 🙂

    Bedankt voor het laten weten!

  5. Apple Music komt pas aan het einde van deze maand.

  6. Hoe stabiel is de beta versie eigenlijk? Is het het installeren waard of is de iOS 9 beta ook stabiel?
    Ik zit te twijfelen tussen de twee. Tips iemand?

  7. @johnny: Laat ik het zo zeggen.., alles beter dan iOS 8 en helemaal Mac OS-X 10.10.

    iOs 9 komt bij mij over als een snellere en stabielere versie van iOs 8. Mac OS-X 10.11 is helemaal een groot verschil in snelheid!

  8. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  9. Jammerlijk dat deze Muziek-app wederom mijn collectie verzamelingen door de war gooit. iOS 6 werkte goed, iOS 7 maakte er een bende van, iOS 8 maakte het enigszins werkbaar en iOS 8.4/iOS 9 maakt er weer een bende van. Goed bezig Apple!

  10. Blijf wel bij iOS 9, werkt eigenlijk wel prettig.

  11. @marc: Vaag.. ik heb gisteren IOS9 op mn iphone 6 gezet en ik de % van de accu gewoon af zien nemen.. binnen een uur was ik bijna 10% aan accu kwijt.. Tegelijk er weer afgehaald en 8.3 erop gezet..

  12. @Vince: De eerste keer dat een iOS versie (beta of normaleversie) geüpdatet wordt is het altijd dat de batterij de eerste paar keer minder lang meegaat.

  13. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  14. Wat is de reden dat Apple tijd en energie stopt in een versie 8.4 terwijl iOS9 zich ook al in een vergevorderde staat van ontwikkeling bevindt? Want zodra 9 uit is kijkt toch niemand meer om naar 8.4?

  15. @Knarf: gewoon voor bugfixes en voor mensen die ios 9 niet willen

  16. Verschrikkelijke bluetooth ontvangst en wifi slabakt ook. Heel vervelend als je met een draadloze hoofdtelefoon in the gum zit en de muziek om de seconde wegvalt omdat je hand even voor de ontvanger zit. Zou niet mogen zijn…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.