iOS 8.4 music app

iOS 8.4 beta 4 nu beschikbaar

Apple heeft iOS 8.4 beta 4 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars en goedgekeurde testers. Je kunt iOS 8.4 beta 4 daarom nu downloaden.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

ios84-2Apple heeft beta 4 van iOS 8.4 uitgebracht voor testers en ontwikkelaars. In de beta met buildnummer 12h4125a heeft Apple wederom een aantal bugs verholpen en verbeteringen doorgevoerd. iOS 8.4 wordt de grote muziek-update voor de iPhone en iPad: Apple introduceert hierin de compleet vernieuwde Muziek-app, die is ontworpen in samenwerking met muzikant Trent Reznor. In iOS 8.4 gaat Apple ook de nieuwe Apple Music-muziekdienst toevoegen, die tijdens WWDC 2015 is gepresenteerd.

De meeste ontwikkelaars zullen ondertussen al bezig zijn om iOS 9 te testen, terwijl bij Apple wordt ondertussen de laatste hand wordt gelegd aan iOS 8.4.

Het ontwerp van de nieuwe Muziek-app richt zich meer op afbeeldingen. Albumcovers worden duidelijk in beeld geplaatst, waardoor je niet alleen maar zit te staren naar een witte lijst met namen. Een Up Next-knop stelt je in staat om een nummer als eerstvolgende in je afspeellijst te zetten, zodat je huidige nummer niet wordt onderbroken.

Naast een nieuwe Muziek-app introduceert Apple ook een aantal andere vernieuwingen in iOS 8.4. Zo is het met de update bijvoorbeeld mogelijk im iBooks-studieboeken ook op de iPhone te lezen. Deze functie was eerder beperkt tot alleen de iPad. Verder is het straks mogelijk om audioboeken af te spelen via iBooks en CarPlay.

iOS 8.4 beta 4 installeren

Heb je iOS 8.4 beta 3 of eerder al geïnstalleerd? Dan update je naar beta 4 vanuit de instelingen van de iPhone of iPad. Je gaat hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Software-update. Zit je nog niet op een betaversie van iOS 8.4, dan moet je de update downloaden van Apple’s ontwikkelaarspagina. Hiervoor heb je een developer-account nodig. Je installeert dan de update vanaf een computer met iTunes.

Wanneer komt iOS 8.4 voor iedereen?

Met iOS 8.4 beta 4 komt de publieke release van iOS 8.4 weer een stapje dichterbij. Eén ding weten we inmiddels zeker: de publieke release van iOS 8.4 komt uiterlijk op 30 juni 2015 beschikbaar. Op die datum gaat namelijk Apple’s nieuwe muziekdienst Apple Music van start. Voor deze muziekdienst is iOS 8.4 vereist.

Let op! Beta’s van iOS 8.4 zijn niet bedoeld voor dagelijks gebruik. Het is niet toegestaan om te vragen naar downloadlinks naar iOS 8-betasoftware.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juni 2015, 12:32
Categorie iOS
Onderwerpen ios 8, ios 8.4, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.