Reacties voor: Apple stelt iOS 8.4 beta 2 beschikbaar

Apple heeft iOS 8.4 beta 2 beschikbaar gesteld voor ondersteunde iPhones, iPads en iPods. iOS 8.4 bevat een compleet nieuwe Muziek-app.
Lees het complete artikel β†’ Apple stelt iOS 8.4 beta 2 beschikbaar
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Het enige dat er zou verbeterd moeten worden voor mij alzins, dat hij blijft onthouden waar ik ben gestopt met luisteren. Daar ik enkel mixen op mijn iOS apparaten heb staan is dat heel vervelend om waar ik ook luister in de wagen of onderweg om alles te zetten waar ik was gebleven.

  2. Hey!!!! Thuisdeling is pleite in deze update. Kan mijn thuisbibliotheek niet meer afspelen. Bij instellingen staat onderaan alleen iTune Match maar thuisdeling optie is weg.

  3. Mijn muziekbibliotheekmis na update leeg.

  4. @Michel: Ga naar instellingen – muziek en zet Toon alle muziek AAN. Dan zie je alles wat op je iphone staat.

  5. Siri werkt helemaal niet meer dus deze update is niet bepaald een aanradertje.

  6. TIP!!!! Lees ff het bericht in de feedback assistent voordat je gaat updaten πŸ˜‰ Heb ik niet gedaan omdat ik geen notificatie kreeg ;-P Er zijn genoeg bugs en issues om dat ff goed door te nemen

  7. @Vincent: Hoe komt dit eigenlijk? Ik had immers hetzelfde ‘probleem’ als Michel, maar snap niet echt wat die schakelaar doet?

    Plots staat alles er inderdaad terug. Alleen: die muziek staat op m’n iPhone dus is toch sowieso offline beschikbaar? Waarom staat er bij ‘…’ dan ‘Maak offline beschikbaar’ en is mijn muziekbibliotheek weer leeg wanneer ik ‘m op vliegtuigmodus zet? *confused*

  8. Ik zie dat je nu eindelijk al die gebeurtenissen (die uit iPhoto waren meegekomen) kan weggooien in de iOS 8.4 Photos app, die je in 8.3 en in iCloud Photos niet kon weggooien.

  9. Origineel geplaatst door Robin
    Siri werkt helemaal niet meer dus deze update is niet bepaald een aanradertje.

    BΓ¨ta’s zijn sowieso nooit aanraders. Eigen risico enzo πŸ˜‰

  10. @Robin: Geen problemen mee, werkt prima!

  11. Origineel geplaatst door dirk
    Het enige dat er zou verbeterd moeten worden voor mij alzins, dat hij blijft onthouden waar ik ben gestopt met luisteren. Daar ik enkel mixen op mijn iOS apparaten heb staan is dat heel vervelend om waar ik ook luister in de wagen of onderweg om alles te zetten waar ik was gebleven.

    @Dirk: bij mij doet hij dat al jaren! Misschien iets aan jouw instellingen die daar voor zorgt?

  12. Origineel geplaatst door Johan
    Geen problemen mee, werkt prima!

    Vreemd, bij mij antwoord ‘ie steeds dat er een probleem is opgetreden

  13. Origineel geplaatst door Robin

    Origineel geplaatst door Johan
    Geen problemen mee, werkt prima!

    Vreemd, bij mij antwoord ‘ie steeds dat er een probleem is opgetreden

    Hier hetzelfde, idd ook problemen met Siri zoals het nu lijkt.. Mja maar ff wachten tot de volgende update dus.

  14. @Vincent: Klopt maar dat zijn de aangeschafte nummers, als je nummers toegevoegd had via iTunes zijn deze niet zichtbaar.

  15. Lijkt me toch wel een bugje in de music app.
    Heb dus ook de knop “Toon alle muziek” moeten aanzettten vooraleer ik mijn lokale muziek ook kon zien (dus niet aangeschaft maar gesynced via itunes vanop m’n netwerkschijf).

    2 nadelen:
    – vliegtuigmodus aan = alle muziek opnieuw weg
    – wanneer “Toon alle muziek” aan staat, staat uiteraard ook weer dat U2 album wat we ooit eens gratis gekregen hebben van Apple tussen de rest van de muziek… altijd leuk in een lijstje met enkel Black Metal… πŸ˜€

  16. Hmmmm ik zet m er nog maar even niet op denk ik als ik zo de reacties lees…

  17. Siri is weer aan de gang te krijgen door het uit te schakelen, en daarna weer in te schakelen. (Instellingen / Algemeen / Siri)

    Succes

    Marcel

  18. Nou dat werkt voor mij niet, Marcel.

  19. @dirk: Dit is een optie in iTunes. Klik rechts op de track waarvan je de positie wilt onthouden en kies ‘Toon info’. Onder het tabblad ‘opties’ even een vinkje zetten bij ‘onthoud afspeelpositie’.

    Even syncen, en klaar is kees. Mocht ‘ie de positie dan nog niet onthouden, moet je even de betreffende track van je device verwijderen en opnieuw syncen.)

  20. Siri uit en weer aanzetten deed voor mij de truuk:)

  21. Ik heb nog nooit batterijproblemen gehad, maar deze beta zuigt de batterij van m’n iphone 5s 32gb extreem hard leeg. Zelfs tijdens het laden…

  22. Allemaal leuk en aardig, maar doet apple pay het al in Nederland?
    De Jumbo bij om de hoek heeft nu ook NFC betaal terminals dus als apple pay eens opschiet kan ik mijn boodschappen met mijn telefoon betalen πŸ™‚

  23. Laat Apple eerst eens de bugs eruit halen die o.a. in versie 8.3 zitten. Deze veroorzaken op de ipad 3 zoveel ellende wat betreft haperen, vastlopers en etc… waar je niet vrolijk van wordt. Apple veroorzaakt dit extra natuurlijk, ze moeten toch nieuwe hardware kunnen slijten. Wel ik koop binnekort ook nieuwe hardware, alleen nu even niet meer van Apple. Het gaat de windows tablet ‘Surface Pro’ worden. Niet dat Microsoft heilig is, maar ze hebben een nieuw persoon aan de top staan die het heel wat beter doet dan die Balmer. De fouten die Microsoft tijdenlang maakte, zijn nu echt overgewaaid naar Apple. Elk jaar een nieuw besturingsysteem, dat gaat gewoon niet, de tijd is daar te krap voor en, testen doen ze maar half om half. Het kan gewoon niet goed getest zijn daar heb je ruim 2 jaar voor nodig. O ja prima hoor om consumenten erbij te betrekken om mee te helpen testen, maar weten die nou echt waar ze op moeten letten? De grootste groep snapt er niets van hoe dat werkt, dit is ook logisch want die achtergrond kennis en ervaring hebben ze niet.

  24. @Robin: Siri werkt wel. Misschien heb je iets gedaan waardoor het zo is gebeurd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.