Reacties voor: iOS 5.1.1 lost phishinglek in Safari op

Apple heeft in iOS 5.1.1 ook het phishinglek in de firmware gedicht. Deze maakte het mogelijk voor sites om de url van een andere site te laten zien, om zo je inloggegevens proberen te stelen.
Lees het complete artikel → iOS 5.1.1 lost phishinglek in Safari op
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Dan vind ik toch dat er een udate voor de 3g gebruikers moeten komen..
    Zo ingewikkeld is dat niet voor apple.!

  2. Waarom 3g is bijna op zijn einde 😉 is toch logisch ?

  3. Hopelijk unlockt Apple de bootrom zodat er aan het OS gesleuteld kan worden.

  4. Origineel geplaatst door nv
    Waarom 3g is bijna op zijn einde is toch logisch ?

    Waarom? Mijn 3G is 3j oud, dus van u MOET ik een ander toestel kopen? Nou moe ! Rijke mensen hier…

  5. Ik vind het ook niet meer dan normaal dat er een update voor alle nog in gebruik zijnde producten dient te komen als het gaat om het dichten van een lek. Het beschermen van de producten tegen aanvallen van buitenaf zou core business moeten zijn van de fabrikant, in dit geval Apple. Dan maar een kleine update, opdat in elk geval het lek gedicht wordt. Ik kan me niet voorstellen dat er in de Algemene Voorwaarden staat, dat ondersteuning van de fabrikant vervalt als er een nieuw model van het gekochte device uitkomt, zeker niet als het gaat om het herstellen van fouten in de geleverde software.
    Een vette min voor Apple.

  6. Origineel geplaatst door Peter de Wit
    Ik vind het ook niet meer dan normaal dat er een update voor alle nog in gebruik zijnde producten dient te komen als het gaat om het dichten van een lek.( KNIP )

    Volstrekt akkoord, dit is trouwens niet alles; ik gebruik Navigon in de wagen, op een leuk voetje van TomTom met ingebouwde versterker. Sedert de laatste update werkt het niet meer voor mijn 3G, tenzij ik met de “oude” versie van Navigon blijf werken. Sorry maar dit is ook niet correct van Apple. Nog goed dat ik de oude versie op mijn externe schijf bewaard heb.

  7. Vreemde reacties hier en daar wat heeft navigon navigatie met TomTom te maken twee verschillende merken. Ik ben geen fan van geen enkel merk maar software iPhone is voor mij de gemakkelijkste en meest compleetste. Bij Nokia en Samsung is bij de merendeel van gsm software ook geen update te doen zelfs niet de dag na aankoop. En het kan niet zijn dat daar geen fouten inkruipen anders knappe gasten en ze zijn bijna niets meer aan het vernieuwen. Onlangs nog gehoord van hun software in Amerika .

  8. Het is inderdaad niet fijn dat je apparaat geen nieuwe software meer krijgt en niet op z’n allerbest beveiligd is.
    Maar heb je voordat je hiervan wist minder van je iPhone genoten? Toen je er niet van wist was er geen probleem waarom nu dan wel?

  9. Helemaal mee eens van de updates. Echter ben ik van mening dat je niet moet bankieren dmv de browser maar gebruik de app. En het liefst alleen voor saldo check. Maar goed ik ben paranoïde wat dat betreft 😉

  10. Ik heb wel problemen met instagram na de update! Meer mensen hier last van?

  11. ik kreeg een update net
    iOS 5.1.1 lost phishinglek in Safari op. kan nu dus niet meer whatsappen maakt geen verbinding met de server geeft ie aan heb al 2 keer de app opnieuw erop gezet maar nog steeds niet. weet iemand een andere oplossing?

  12. Na de update moet ik na openen van diverse Apps steeds mijn Apple-ID invoeren. Iemand enig idee waarom?

  13. @Alain Beguin: dat is nog altijd de ontwikkelaar volgens mij die geen ondersteuning meer levert door een hogere fw te eisen
    wat ergens logisch is sommige functies eisen gewoon meer dan je 3g afkan…(en de 3g is echt wel oud)

  14. Deze update heeft missch. phishinglek opgelost, maar nou doet m’n app WeatherPro ‘t niet meer! 🙁
    Vanmorgen vlak voordat ik de update deed nog wel…

  15. Zo Apple breng maar gauw een update voor 4.2.1

  16. @marcel: Apple doet dat express ze willen dat je de nieuwste iphone 4s koopt !!!

  17. Wie kent een jailbreak tweak om het lek te fixen?

    3G is al bijna 4 jaar oud, wat verwacht men nou precies? Smartphones zijn geen feature phones.

  18. @mattias ;ok maar begrijp mijn standpunt… Het toestel is 3 j oud en ik zou nu al een nieuwe moeten kopen om te blijven volgen? Waarom kunnen er geen updates komen voor oudere toestellen, tot minstens ongeveer 5 j ouderdom?
    Resultaat: wachten op de Iphone 5 later dit jaar maar, geef toe, goeie business voor Apple, nee? Mijn iMac is ook 3 j, ga ik die ook moeten vervangen ? (LOL)

  19. Ik heb destijds mijn 3G weg gedaan omdat het super traag geworden was. In november 2011 een nieuwe 3GS gekocht in de apple store. Ik hoop echt niet op een deja vu dit jaar met mijn 3GS.

  20. @jaap: Mijn 3G is ook heel traag geworden, zeker op FaceBook, over Navigon spreek ik zelfs niet, het is bijna niet meer te doen. 3GS gaat volgens mij dezelfde weg op…Groetjes.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.