Spotlight zoeken in iOS 16

Reacties voor: Spotlight is een stuk slimmer geworden in iOS 16 met deze 7 verbeteringen

Spotlight is verbeterd in iOS 16, iPadOS 16 en macOS Ventura. Met de vernieuwde Spotlight-functie is meer mogelijk en bestaande functies worden slimmer gemaakt. Dit zijn de 7 nieuwe functies in Spotlight in iOS 16 en meer.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Mooie update

  2. Ben ik de enige die Spotlight eigenlijk nooit gebruik? Ik weet zo’n beetje waar ik alles heb staan op mijn iPhone, NAS, MacBook, Mac Mini en IPad en heb dat dus sneller voorhanden dan dat ik iets in Spotlight getypt heb. Voor mij is Spotlight dus niet een snellere manier om iets te vinden daar ik niet hoef te zoeken.

  3. Ik scroll altijd naar beneden. Dan krijg ik Siri suggesties, staat het toetsenbord klaar. Ik vond het knap irritant die zoekfunctie in mijn scherm.

  4. @Nick Seamore: Ik weet over het algemeen ook waar ik alles heb staan. Maar het verschil is het intikken van een naam van een document in de zoekbalk, of dezelfde zoekbalk gebruiken om de bestanden app te openen, en dan door lijsten met mapjes scrollen. Dan is uiteindelijk zoeken voor mij heel veel sneller

  5. Ik heb de iPhone SE 2020 en iOS 16.0.2 maar ik zie geen spotlight. De optie om de aan of uit te zetten is ook niet aanwezig in de instellingen. Heeft dit te maken met het type iPhone ?

  6. Zoeken is duizend keer sneller dan handmatig navigeren naar de betreffende app, document of webpagina.

  7. Een stuk langzamer ook. Of beter gezegd. Nog steeds langzaam

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.