iOS 16 logo in concept.

Reacties voor: Gerucht: ‘iOS 16 krijgt verbeteringen voor notificaties en vernieuwde Focus-mode’

Volgens een betrouwbare bron krijgt iOS 16 aanzienlijke verbeteringen voor notificaties en de Focus-modus, maar je hoeft niet te rekenen op een nieuw ontwerp van het besturingssysteem. Ook voor de iPad komt er wat nieuws op het gebied van multitasking, aldus de bron.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Ik hoop stiekem nog altijd op een terugkeer naar het ontwerp van voor iOS 7.

  2. Klinkt dus weer als een jaar met weinige veranderingen. De andere kant is, wat ze nog echt kunnen toevoegen, geen flauw idee. Op zich werkt alles gewoon goed.

  3. Tja, het kan geen feest blijven…. We hebben net nieuwe iPads en de M1 silicon gehad, met de eerste nieuwe mac’s ermee uitgerust. Nu rustig de verdere overstap van Intel naar Silicon uitzitten…

  4. @Johannes: waarom moet er elk jaar een nieuwe versie, men zou ook gewoon s door kunnen tellen met punt zoveel versies

  5. Origineel geplaatst door Julia
    Ik hoop stiekem nog altijd op een terugkeer naar het ontwerp van voor iOS 7.

    Tijdje terug mijn oude iPhone 4 uit het stof gehaald. Ik kan je vertellen dat de software in mijn herinnering een stuk mooier was dan in werkelijkheid ^.

  6. Welke toestellen zullen compatible zijn met iOS 16?

  7. @Leo: Marketing & Sales

    Ze zouden het systeem kunnen aanpassen, dat iedereen de nieuwste functies altijd meteen heeft, beetje zoals Windows 10 dat doet.

    Maar dan is er ook niet elk jaar een groot event waar naartoegeleefd wordt, waar ze al hun veranderingen in het groot kunnen tonen.

  8. Origineel geplaatst door Johannes
    Klinkt dus weer als een jaar met weinige veranderingen. De andere kant is, wat ze nog echt kunnen toevoegen, geen flauw idee. Op zich werkt alles gewoon goed.

    Een toevoeging zou ik ook zo 1..2..3 niet weten. Wat mij betreft lijkt het mij een goed plan dat de *App-bibliotheek* volledig naar eigen wens door de eindgebruiker kan worden ingedeeld. Nu ben ik alsnog zelf mapjes aan het maken om de boel een beetje te ordenen.

  9. Origineel geplaatst door David
    Welke toestellen zullen compatible zijn met iOS 16?

    Hier staat een heel artikel met betrekking tot iOS16 tevens een lijst van de geschikte toestellen, je moet er wel even een stukje voor scrollen. Of de lijst ook definitief weet ik niet. iOS 16: de grote iPhone-update van 2022

  10. Erg irritant die split view enzo op de iPad, ik druk met regelmaat op die … in Safari per ongeluk wou dat het uit kon.

  11. @David: iPhone 7 of nieuwer de 6s en oude SE zullen nu wel echt afvallen, wat echt geen probleem zal zijn.
    De iPad zal de 2017 nu wel aan de beurt zijn, en een kleine kans de iPad 2018 ook nog wel denk ik eigenlijk(al hoop ik het niet want ik heb deze).

  12. @Dennis: nee de 2018 krijgt sowieso nog, de iPad air 2 wordt even vergeten, die heeft nog steeds de nieuwste versie en zal nu echt afvallen. De 2017 is vraagteken de 2018 blijft zeker weten nog wel minstens 1 jaar , in principe is die pas in 2023 op 5 jaar waar Apple het altijd over heeft.

  13. Ik heb eigenlijk maar 1 wens voor iPad OS. Support voor externe schermen. (Niet alleen screen mirroring)

  14. @Dennis: en er schiet mij nog wat te binnen, de 2019 heeft dezelfde chip als de 2018 waardoor deze 2 wel heel hoogst waarschijnlijk in hetzelfde jaar gaan afvallen, en voor de 2019 kunnen ze dat al helemaal nog niet maken, die moet eigenlijk tot 2024 mee , dan kan de 2018 ook mee tot dat jaar. Wat raar ding die 2019, zo 1 zou ik nooit kopen. De iPad 2 een 3 gingen destijds ook tegelijk en de mini 2 en 3 ook

  15. (Red.) Extra informatie toegevoegd over mogelijke verbeteringen voor Focus-mode.

  16. Origineel geplaatst door Julia
    Ik hoop stiekem nog altijd op een terugkeer naar het ontwerp van voor iOS 7.

    Wel eens naar buiten gekeken? Dat komt komende 10 jaar niet terug, kan ik je uit ervaring zeggen.

  17. Van de week nog aan een oude MacBook aan het sleutelen die op OS Lion draait. Die tijd had ik Apple nog niet ontdekt 😞 maar jongen hoe mooi was dat grafisch ontwerp!
    Hetzelfde als het pré iOS7 tijdperk wellicht? Jammer dat dit op de schop ging. Denkelijk willen vele Apple gebruikers dit terug, inclusief mezelf.

    Maar goed, waar blijft splitscreen op de iPhone Max toestellen?
    Echt niet meer van deze tijd dat dat niet ondersteund wordt.

  18. @Leo: De iPad 2018 en 2019 lijken helemaal niet op elkaar. De iPad 2018 heeft een a10 en 2gb ram. De iPad 2019 een a12 en 3gb ram.

  19. @Dennis: nee nou heb je t over de iPad Air 2019, die heb ik nu. De instap iPad 2018 en 2019 hebben dezelfde chip, zoek maar s op

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.