iOS 16 Update

Reacties voor: iOS 16.3 en iPadOS 16.3 zijn nu beschikbaar: dit moet je weten over de nieuwste updates

De nieuwste updates voor je iPhone en iPad staan klaar. In iOS 16.3 en iPadOS 16.3 voegt Apple weer nieuwe functies toe en worden bugs opgelost. Lees hier hoe je de update downloadt en alle andere informatie die je moet weten.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 35 reacties

  1. Maar blijft mijn telefoon nu ook op slaap staan in de nacht? Sinds de vorige update (ook bij mn vriendin) gaat de telefoon na 5 minuten weer van slaapstand af en komen alle meldingen binnen. Hoogst vervelend.

  2. Origineel geplaatst door Daan
    Maar blijft mijn telefoon nu ook op slaap staan in de nacht? Sinds de vorige update (ook bij mn vriendin) gaat de telefoon na 5 minuten weer van slaapstand af en komen alle meldingen binnen. Hoogst vervelend.

    Nergens last van (gehad)

  3. Origineel geplaatst door Daan
    Maar blijft mijn telefoon nu ook op slaap staan in de nacht? Sinds de vorige update (ook bij mn vriendin) gaat de telefoon na 5 minuten weer van slaapstand af en komen alle meldingen binnen. Hoogst vervelend.

    Nog nooit last van gehad.

  4. Ik hoop dat sinds de vorige homekit architectuur update, ik weer gezinsleden kan toevoegen. Hoogst irritant dat dat zo lang moest duren.

  5. Waar blijft de HomePod mini update voor temperatuur meter en luchtvochtigheid meter ?

  6. @Daan: Ook last van gehad. Sinds ik de telefoon opnieuw heb opgestart gaat het weer goed.

  7. Vrij saaie update dus maar goed ben aan updaten

  8. Helaas nog geen fix voor homekit architectuur drama. na update van alle apparaten, geen verbetering… nog steeds de melding: uitnodiging onbeslist…

  9. @Daan:

    Ik ervaar dit probleem ook. Helaas heeft een (harde) reset niet geholpen. Dus ik hoop dat dit in 16.3 is gefixt, mega irritant.

  10. @Daan: dit ervaar ik ook als “super-hinderlijk”!🥲

  11. @Steven: Nog geen verbetering: Had al de woning update en nu bijgewerkt naar 16.3. Ook een iPhone die nog niet de woning update had geüpdatet naar 16.3. Deze is nog steeds niet toe te voegen aan mijn woning. Helaas.

  12. Origineel geplaatst door Raymond
    Waar blijft de HomePod mini update voor temperatuur meter en luchtvochtigheid meter ?

    Die is ook uit (maar ik zie ‘m ook nog niet).

  13. @Daan: Klopt heb ik ook last van. Zet hem in slaapstand en 5 minuten later is hij er weer van af. Van alles geprobeerd maar helaas. Dus hopelijk na deze update weer opgelost.

  14. @Benjamin Kuijten | iCulture.nl: Oei, ik las dat hij al uit was. Maar blijkbaar klopt dat niet.

  15. Mijn XR is na de update vast gelopen. Nog meer mensen last van? Na het opstarten na de update krijg ik het scherm “Software update. Je iphone is bijgewekt naar ios 16.3”. Normaal gesproken klik je op “OK” en ga je verder, maar ik kan klikken op OK wat ik wil, maar kom niet verder. De popup blijft hangen. Harde reset wil niet, omdat je nergens op het scherm kunt klikken (of sliden). Iemand een oplossing?

  16. @Raymond: Bij de update kan je het nou zien. Klik op woning en dan klimaat. Daar staan ze nu

  17. Kan je de shortcut banners al verbergen?

  18. Origineel geplaatst door Mike
    @Daan: Ik ervaar dit probleem ook. Helaas heeft een (harde) reset niet geholpen. Dus ik hoop dat dit in 16.3 is gefixt, mega irritant.

    Update: probleem is nog niet opgelost.

  19. Even iOS opnieuw installeren schijnt te helpen om de focus weer goed te krijgen

  20. Ook hier geüpdatet en alles lekker soepel.

  21. Hoop dat er nog een fatsoenlijke update komt voor de HomePod Mini waar ze eens wat doen aan de verbindingsproblemen. Word daar helemaal gek van. Nog even en ik lever hem weer in.

  22. @Steven: ik had moeite met het toevoegen in de woning app. Heb een paar keer achter elkaar de uitnodiging gestuurd en je moet de woning app op andere apparaten eerst verwijderen voor de melding komt. Ook met 16.3

  23. Na update reageert voiceover erg traag. Dat is een min punt

  24. Origineel geplaatst door Rengel
    @Raymond: Bij de update kan je het nou zien. Klik op woning en dan klimaat. Daar staan ze nu

    Grappig, waar dan? Heb meerdere van die dingen en geen enkele geeft de temperatuur en/of andere informatie door.

  25. @Marc (die andere): HomePod (OS) 16.3 is nog niet uit helaas, dus je HomePod zit nog op versie 16.2 waar dit niet in zit. Zie ook antwoord van @Benjamin van gisteravond 21:00u.
    Nog even wachten dus.

    Verder zie ik ook nog geen verschil/verbeteringen in de home-app.

  26. Origineel geplaatst door Leroy
    Hoop dat er nog een fatsoenlijke update komt voor de HomePod Mini waar ze eens wat doen aan de verbindingsproblemen. Word daar helemaal gek van. Nog even en ik lever hem weer in.

    Zet ‘m eens op een andere plaats in huis en kijk of het dan nog gebeurt.

  27. ICloud werkt bij mij niet meer. Alle schakelaars staan uit en bij het aanzetten verschijnt een foutmelding.

  28. Mijn geluid is volledig uit geen nacht modus, geluid uit wekker doet het niet timer niet WTF Apple ouderwets iPhone updat taferelen

  29. Na de update naar iPad OS 16.3 wil de iCloud reservekopie niet meer werken. Staat plots uit en bij aan zetten krijg ik “er heeft zich een onbekende fout voorgedaan. Probeer het later opnieuw. Uit- en terug aanzetten helpt niet! Rara?

  30. Wat mij opvalt na de update 16.3. is dat de batterij van mijn iphone 12 pro veel langer mee gaat, is alleen maar gunstig.

  31. Op mijn iPhone heb ik geen donkere modus op Facebook hoe komt dit ?

  32. (Red.) Inmiddels is ook HomePodOS 16.3 uit, waardoor de temperatuur- en luchtvochtigheid van je HomePod(s) ook zichtbaar moeten zijn in de Woning-app op iOS 16.3 of iPadOS 16.3.

  33. Sinds de update van mijn iPhone 13 Pro Max naar iOS 16.3 werkt AirPlay niet meer met mijn AirPlay compatibel DENON installatie ook wordt de AppleTV niet meer met AirPlay (de mogelijkheden in de display zijn verdwenen in mijn scherm). Ook werkt bij mij de Synchrone weergave niet meer (hij blijft maar zoeken). Herkent iemand dit probleem en hoe is dit op te lossen?

  34. Sinds deze update doet FaceTime het niet meer. Wel verbinden maar geen beeld en geluid! Hoop snel dat dit opgelost wordt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.