iOS 16 Update

Reacties voor: iOS 16.0.3 is uit: wederom met bugfixes voor de iPhone 14 en meer

Apple heeft iOS 16.0.3 uitgebracht, een nieuwe update voor de iPhone. Daarin heeft Apple weer een aantal bugs opgelost die sinds de komst van iOS 16 op de iPhone aanwezig zijn. Het zijn voornamelijk bugfixes voor de iPhone 14-serie, maar er zijn ook fixes voor andere iPhones
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 33 reacties

  1. Ik ben vooral benieuwd wanneer ze de nieuwe Apple Maps in Nederland gaan uitrollen. Kijk daar echt naar uit! Apple Maps is de laatste jaren steeds beter geworden in het vermijden van files e.d.

  2. Nog steeds is de WiFi bug aanwezig 🙁

    Bij het luisteren van bijv. Spotify via WiFI op de soundbar dan kan je het geluid alleen maar per 5 stappen omhoog of omlaag zetten. Dat betekend dat je of hard
    Of zacht af kan spelen 🙁

    Mocht iemand tips of tricks hebben graag.

    Dit is sinds ios16. Een andere iphone hier die nog geen update heeft gehad kent het probleem niet…

  3. Origineel geplaatst door Sven
    Nog steeds is de WiFi bug aanwezig 🙁

    Bij het luisteren van bijv. Spotify via WiFI op de soundbar dan kan je het geluid alleen maar per 5 stappen omhoog of omlaag zetten. Dat betekend dat je of hard

    Of zacht af kan spelen 🙁

    Mocht iemand tips of tricks hebben graag.

    Dit is sinds ios16. Een andere iphone hier die nog geen update heeft gehad kent het probleem niet…

    Wat is je provider en merk soundbar? Hier ziggo en Sonos en geen problemen met iOS16

  4. HELP!!! Mijn iphone 11 pro hangt na de reboot en installatie van IOS 16.0.3 In beeld staat de melding Software update: je iphone is bijgewerkt naar IOS 16.0.3 en een knop met ok daaronder. Ik kan klikken tot ik een ons weeg, maar de telefoon reageert nergens op. De melding gaat niet weg.
    WAT NU??? Ben ten einde raad!

  5. Helaas bestaat het klembord probleem van iPhone naar Apple TV ook nog steeds. Iets vanuit een klembord van de iPhone met IOS 16.x plakken naar een invulveld op de Apple TV werkt niet. Via een iPad met 15.7 werkt het nog wel. Het is dus echt een IOS16 probleem

  6. @Furry Freud: De iPhone geforceerd opnieuw opstarten
    Druk kort op de volume-omhoogknop.
    Druk kort op de volume-omlaagknop.
    Houd de zijknop ingedrukt.
    Laat de zijknop los wanneer het Apple logo verschijnt.

    Probeer dat eens

  7. @Furry Freud: Uit en aan, lijkt me.

  8. @Furry Freud: ik zou een harde reset proberen

  9. @Herman Elderson: Uitzetten lukt dus niet, want het scherm reageert nergens op. Die melding moet eerst weg, maar de ok knop reageert ook niet dus blijft de melding staan. Ik kan nu alleen maar wachten tot de batterij helemaal leeg is en het toestel vanzelf uitvalt. En dan daarna maar hopen…

  10. @Furry Freud: Volume Up , Volume down en de aan/uit knop inhouden tot het logo terug verschijnt .

  11. Ik hoop dat deze update een verbetering voor de batterijduur op de 14 pro. Wat valt de batterij toch tegen ten opzichte van een 11 pro. De batterij loopt, ondanks dat het always on screen uitstaat, vrij snel leeg. Volgens de batterij-app trekt dit rond de 15-20% accu leeg. Zijn er al mensen die ervaring hebben of deze update dit oplost?

  12. @Kevin: Als ik dat doe (alle 3 tegelijk indrukken) geeft hij een noodmelding

  13. @Furry Freud: Eerst volume Up. Dan volume down en dan pas de aan uit knop inhouden tot het Apple logo opnieuw verschijnt. Je drukt alle 3 de knoppen na elkaar in, niet tegelijk.

  14. @Kevin: Ook dat werkt niet. Het scherm gaat alleen maar op zwart, maar er komt geen apple logo tevoorschijn. Zelfs niet na 10 seconden de aan/uitknop ingedrukt te hebben gehouden…

  15. @Furry Freud: aan/uit inhouden tot je logo ziet, geen 10 seconden dat is vaak te kort

  16. @Furry Freud: Hang ‘m bekabeld aan een PC of Mac en gebruik het gratis programma Tiny Umbrella om ‘m eerst in DFU mode te zetten en ‘m er daarna uit te kicken. De iphone gaat in een harde reboot.
    Het lijkt mij dat het Springboard bevroren is wanneer hij het scherm niet meer reageert op aanraken.

  17. Sinds IOS 16 heb ik het probleem dat mijn App Store, iTunes en Apple Music niet meer werken. Het blijft een wit scherm met de ronddraaiende cirkel dat het aan het laden is. De app worden ook niet meer ge-update waardoor steeds meer apps niet goed meer functioneren. Ik hoopte dat update 16.0.3 het probleem zou verhelpen, maar helaas blijven bovenstaande apps niet werken.

  18. Bizar, maar nadat zojuist de lichtsensor het meldingsscherm in dagmodus zette, en ik nogmaals een keer

    @Kevin: Bizar, maar nadat zojuist de lichtsensor het meldingsscherm in dagmodus zette, en ik nogmaals een keer genoemde procedure volgde, werkte het ineens wel. Het lijkt erop dat het verholpen is. Wel tijd voor een nieuwe iphone dus, want deze 11 pro lijkt onbetrouwbaar geworden.

  19. Origineel geplaatst door Furry Freud
    @Kevin: Bizar, maar nadat zojuist de lichtsensor het meldingsscherm in dagmodus zette, en ik nogmaals een keer genoemde procedure volgde, werkte het ineens wel. Het lijkt erop dat het verholpen is. Wel tijd voor een nieuwe iphone dus, want deze 11 pro lijkt onbetrouwbaar geworden.

    Mag toch hopen dat een update die wat minder loopt, niet gelijk een reden is voor een nieuwe iPhone.
    Dan neem ik aan dat er meerdere dingen niet goed zijn
    …..wegwerpmaatschappij

  20. @Furry Freud: Dit is totaal geen reden voor een nieuwe telefoon, een Ota update kan altijd fout lopen.
    Wil je meer zekerheid moet je altijd via Itunes/Finder op Mac updaten, dan download de update op de pc en werkt die hem via de pc bij.

    Ota moet de telefoon alles zelf doen, downloaden, uitpakken, aanpassen, oude gegevens wissen etc, dit kan op elk systeem een keertje fout gaan.

  21. Het updaten van de conditie-widget gebeurt sinds IOS 16 niet meer, ook deze update dat het niet verholpen.

  22. Origineel geplaatst door Pommetje
    Het updaten van de conditie-widget gebeurt sinds IOS 16 niet meer, ook deze update heeft dat het niet verholpen.

    Iphone 11 pro btw

  23. ING bank app activeren gaat nog steeds niet op de iPhone 14 Pro Max. Een goedgekeurde foto maken van mijn identiteitsbewijs lukt nog steeds niet omdat de camera niet scherp genoeg ingesteld is. Iemand anders hier ervaring mee?

  24. @Pommetje: verwijderen en opnieuw de widget vastpinnen?

  25. Op mijn iPhone 14 Pro kwamen sommige oproepen niet binnen. Althans, ze kwamen wel binnen maar zonder belsignaal. Ik had de telefoon op zijn kop liggen. Beweging sensoren uitgeschakeld, focussen verwijderd maar niks hielp. Nu zag ik iets hoopgevends in de releasenotes van 16.0.3 staan. Misschien dat dat het was? Anders weet ik het ook niet meer.

  26. Origineel geplaatst door Florian
    Ik hoop dat deze update een verbetering voor de batterijduur op de 14 pro. Wat valt de batterij toch tegen ten opzichte van een 11 pro. De batterij loopt, ondanks dat het always on screen uitstaat, vrij snel leeg. Volgens de batterij-app trekt dit rond de 15-20% accu leeg. Zijn er al mensen die ervaring hebben of deze update dit oplost?

    Ik had hier ook last van op m’n iPhone 13 Pro. Hopen dat het nu is opgelost.

  27. Origineel geplaatst door swen
    @[Pommetje](#comment-893908): verwijderen en opnieuw de widget vastpinnen?

    Dat heb ik gedaan maar helpt niet.
    Ook de conditie app verwijderd en opnieuw geïnstalleerd mocht niet baten

  28. Origineel geplaatst door Hans
    ING bank app activeren gaat nog steeds niet op de iPhone 14 Pro Max. Een goedgekeurde foto maken van mijn identiteitsbewijs lukt nog steeds niet omdat de camera niet scherp genoeg ingesteld is. Iemand anders hier ervaring mee?

    Helaas niet werkt fijnloos

  29. Ios 16.0.3 creëert gelijk al een nieuw probleem. Bluetooth verbonding met mijn hoorapparaten is volledig verdwenen. Na een aantal seconden gelijk krakend geluid en onverstaanbare bellers. Wat een troep.

  30. Na de update ging mijn iphone 14 pro in herstel modus, heeft 45 minuten geduurd, daarna deed mijn iphone het gelukkig weer, maar lijkt mij niet goed??

  31. Na update naar ios 16.0.3 grote bluetooth problemen. Zelfs geen verbinding meer met airpods.

  32. Batterij blijft snel gaan sinds deze laatste 2 versies op de 14 pro Max
    Hopelijk in 16.1 een verbetering

  33. WhatsApp berichten komen met vertraging binnen. Soms wel pas na 20 minuten. iPhone 11 Pro Max, iOS 16.0.3. Iemand oplossing?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.