iOS 15 Final.

Reacties voor: Apple brengt iOS 15.7.1 en iPadOS 15.7.1 uit voor oudere devices

Verbeterde beveiliging
Apple heeft een kleine update uitgebracht, voornamelijk voor apparaten die iOS 16 niet ondersteunen. Voor de iPhone is zojuist iOS 15.7.1 uitgebracht.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. De oudere kunnen ook deze updaten ipv is 16.1. Ik heb hem op mijn 8 gezet

  2. En als je bijvoorbeeld nog een watch 3 hebt ben je ook afhankelijk van deze updates. Stel je had hem nog minder dan een half jaar voor hij uit de store verdween, dan wil je hem nog wel wat door gebruiken. Anders moet je een flink verlies erop nemen want de waarde is hard gekelderd natuurlijk nou deze niet meer ondersteund wordt. Wanneer je watch dan aan zijn einde is loop je inmiddels ruim achter met je iOS versie.

  3. @Leo: of je neemt je verlies en accepteert dat je met de Apple Watch drie een miskoop hebt gedaan

  4. @Ed: zou ik persoonlijk niet doen. Zonde geld, die accu moet nog wat verslijten zou ik hebben. Dan maak je later maar een leuke iOS sprong kun je gelijk heel eind verder wanneer je watch 3 weg kan. Vind eigenlijk ook pruts van Apple dat je een ouder watch os niet kunt combineren met een nieuwere iOS. Dat zou eigenlijk moeten kunnen. Al de oudere watches kunnen de e waste bult op beetje pruts. En Apple had ook een jaar eerder ( liefst nog langer) moeten stoppen met de verkoop van de watch3 beetje de consument besodemieteren dit. Mensen bij wie dit de eerste ervaring met de Apple Watch was kan het ook wel s de laatste zijn. Zo van o gaat dat zo hier De groeten!!!

  5. @Leo: snap je standpunt hoor, maar ik zit daar anders in. Ik ga mij niet nog jaren ergeren met een product die eigenlijk niet meer mee kan, maar schaf ik een nieuwer model aan. Bijvoorbeeld toen de led tv kwam, was mijn oude tv nog prima. Heb die echter wel vervangen omdat ik veel voordelen zag van de nieuwe techniek. En inderdaad dat kost dus geld, maar in het geval van de Apple Watch verkoop ik het oude model vaak nog voor een mooi prijsje. Overigens ik zit met de Apple Watch nog op de 6 4G. Ik moet wel reden zien om te vernieuwen.

  6. @[Ed](#comment-894943): ja ik ook, alleen een watch die geen updates meer krijgt is toch anders. Ik heb 25 euro verloren op een watch 3 in 1,5 jaar. Maar ik verkocht m terwijl hij nog updates kreeg. Als je hem nu verkoopt moet je er bijzeggen hij krijgt geen updates meer. En ze moeten een gsm hebben die nog op iOS 15 staat, dus niet ge update hebben of een 6s se 7 hebben. Denk dat men dan liever een gebruikte 4-5 of se neemt.

    Qua tv heb ik toen juist nog een keer een breed beeld buis gevonomen met veel korting. Zat heel mooi beeld in trouwens 100 hertz. Nu een smart tv met ingebouwde digitenne hoef ik geen bakjes.

  7. Vandaag de IOS 15.7.1. geïnstalleerd op mijn iPhone 8.
    De telefoon kan geen contact meer maken met mijn provider van de telefoon vodafone . Geeft aan ” geen service”.
    Heeft iemand een advies hoe dit te verhelpen?
    dank .

  8. Ik heb IOS 15.7.1 net geïnstalleerd op mijn oude iphone 6S. Enig idee hoeveel maanden ik deze 6S nog (veilig) kan gebruiken? En is de verwachting dat er nog eens zo’n speciale update-voor-oude-telefoons volgt of is het dan over en uit?

  9. @Marijne: de 5s heeft ze nog heel lang gehad. Je krijgt sowieso nog geruime tijd deze updates. Gegeven moment is het wel afgelopen. Dit lijkt de laatste 15. Zoveel update te zijn geweest voor apparaten die naar 16 kunnen, mijn iPhone 8 zegt niet meer ik up to date maar dat ik 16.1.1 moet downloaden. Ik wacht daarmee sowieso tot er een 15.7.2 is want in de tussentijd heb ik de nieuwste 15.7.1 nog op die iPhone. Is jammer dat Apple niet communiceert wanneer je updates stoppen, men zegt wel steeds updates bijhouden maar wanneer dat dan stopt wordt nooit gezegd. Op een dag heb je je laatste update maar jij weet dat niet jij verwacht er weer 1 maar die komt nooit. Pruts. Liefst dat Apple zegt over zes maand stopt dit model, maar iig zegt dit was je laatste update zodat je om kunt gaan zien naar een andere toestel. De 5s had september 2021 zo te zien zijn laatste update, dat komt dan uit op drie jaar dergelijke updates. Maar dat is geen garantie dat ook de 6s die drie jaar krijgt. Het lijkt voor de 5s voorbij te zijn gezien het al 14 maand is dat hij zijn laatste update kreeg. Wat ook wel een indicatie is kan je bank app nog op je iPhone…..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.