Reacties voor: iOS 14.2 en iPadOS 14.2 nu beschikbaar: nieuwe emoji en meer

Apple heeft iOS 14.2 en iPadOS 14.2 uitgebracht, twee grote updates voor de iPhone en iPad. Er zitten diverse verbeteringen, maar ook bugfixes in.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 31 reacties

  1. Zo nu is iOS weer stabiel, zoals altijd met een .2 versie!

  2. Toch kan ik de update downloaden ondanks dat ik de 14.2 GM al had vorige week

  3. Na de update heb ik geen news widget meer op de iPhone 11 Pro.

  4. @Marc: iOS 14.0 was al stabiel op al mijn apparaten.

    Goed zal maar updaten geen boeiende nieuwe Functies, maar zal vast ook weer wat security dingen in gefixed zijn voor veiligheid.

  5. Geoptimaliseerd opladen voor AirPods wat moet ik me daar bij voorstellen?

  6. Nog meer mensen die een grote cursor hebben bij gebruik van een muis met assistive touch aan op iPadOS 14.2? Merk ook dat mijn muis minder soepel werkt en soms problemen heeft met scrollen….. Ook met een toetsenbord werkt niet alles meer naar behoren. In de mail app kan ik met backspace geen mailtjes meer verwijderen….

  7. Weet iemand toevallig of de problemen met GPS met deze update verholpen zijn? Alle overige oplossingen werkte helaas bij mij niet.

  8. Vorige week overgegaan op Apple One, Apple Music hierbij geannuleerd. Sinds een uur geen toegang meer tot Apple Music en is mijn hele bibliotheek leeg, op wat gekochte nummers na. Heeft dit misschien te maken met de release van IOS 14.2? Meer mensen die hier last van hebben?

  9. Origineel geplaatst door Rowin
    Na de update heb ik geen news widget meer op de iPhone 11 Pro.

    Same same… dit is wel echt jammer!

  10. @Jean-Paul Horn | iCulture.nl: Yes! Ga ik het direct installeren 😃

  11. Origineel geplaatst door Rowin
    Na de update heb ik geen news widget meer op de iPhone 11 Pro.

    Origineel geplaatst door Rene
    Same same… dit is wel echt jammer!

    Ik kan de news widget nu weer opnieuw toevoegen

  12. Het probleem met sms/iMessage is, bij mij, nog steeds niet opgelost.

    Ik krijg regelmatig geen melding van een nieuwe sms/iMessage. Maar de verzender heeft wel een leesbevestiging gehad. Pas als ik de app open, zie ik dat ik blijkbaar een nieuw bericht heb gehad.

  13. Prachtige achtergronden wow😍

  14. Update gedaan. Op iPhone X en IPhone XS werden mijn AirPods Pro wel gezien maar kon niet muziek luisteren dan wel bellen. Na verwijderen van de AirPods en opnieuw verbinden was het probleem verholpen.

  15. Leuk hoor, meldingen van je telefoon als je muziek via bluetooth luistert. Volume staat op 100% in de iPhone en wordt vervolgens gereguleerd via het systeem van de auto of geluidssysteem thuis. Hierdoor krijg ik dus de melding dat de iPhone het geluid gaat verlagen omdat het “schadelijk” is. Terwijl het dat niet is… Kan ook niet uitgeschakeld worden

  16. Installatie prima verlopen maar ben er niet in geslaagd om de intercom functie in de Woning app te vinden. (IPhone Xs)

  17. Origineel geplaatst door Rene
    > [Origineel geplaatst door Rowin](#comment-864668)

    > Na de update heb ik geen news widget meer op de iPhone 11 Pro.

    > > [Origineel geplaatst door Rene](#comment-864686)

    > > Same same… dit is wel echt jammer!

    Ik kan de news widget nu weer opnieuw toevoegen

    Hier nu ook geluk!

  18. Ik mag de update naar iOS 14.2 slechts over wifi uitvoeren. Maar ik heb uitsluitend mobiele abonnementen. Dus moet ik een ander toestel voor hotspot laten spelen. – Lig ik op Apple voor? 🙁

  19. iOS 14.2 geïnstalleerd

    Wat me opvalt is dat bij binnenkomende e-mails niet de namen zoals ze in mijn adresboek staan genoteerd worden weergegeven zoals voorheen, maar de namen die de afzender heeft ingesteld.

  20. Ik heb sinds een week nu een iPad Air 4(2020) en van de week 14.2 gedownload. Nu zie ik dat bij sommige de update ruim 4 gb is op de Air 4, maar bij mij nog geen 1 gb.. Iemand een idee hoe dat precies zit?

  21. Helaas update terug gezet op de iphone xs

    Mijn authenticator-app van google werkte niet meer.

    En heb ik nodig om thuis te werken….

  22. Sinds de update naar ios 14 kon ik niet meer inloggen op mijn Synology VPN Server. Ik hoopte dat dit in 14.1 zou zijn opgelost maar niet dus. Toen dacht ik in 14.2 zal dat vast wél het geval zijn. Wéér niet. Apple dicteert mij dus dat ik dat niet meer kan. Ik begin mijn zakken vol te krijgen van deze Apple-dictatuur. Dit gaat mijn laatste iPhone worden en dat maak IK uit.

  23. @Edwin: Ja, zelfde problemen.

  24. Origineel geplaatst door Linda
    Helaas update terug gezet op de iphone xs
    Mijn authenticator-app van google werkte niet meer.
    En heb ik nodig om thuis te werken….

    Daar is een work-around voor. Kies Instellingen > Algemeen > iPhone-opslag > Google Authenticator > Ruim op. Dan opnieuw installeren en dan werkt het weer.

  25. @Rowin: Bij mij ontbreekt ook news widget na de update!

  26. Sindsdien update 14.2 veel last met opstarten I.pad….waar ligt dit aan?

  27. In iOS 14.2 vraagt de Mail app mij om de haverklap het wachtwoord van mijn Hotmail account opnieuw in te vullen. Ik word er een beetje simpel van…

  28. Origineel geplaatst door Man
    @Rowin: Bij mij ontbreekt ook news widget na de update!

    Die kan je zelf weer toevoegen. De widget het News en heeft een rode N als logo. Tijdens het toevoegen kan je voor voor verschillende versies kiezen met 1, 2, 4 of 6 berichten in beeld.

  29. (Red.) Nieuwe release van iOS 14.2 toegevoegd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.