Reacties voor: Beta-record: Er waren nog nooit zoveel beta’s als bij iOS 12

Apple is de afgelopen twee maanden druk geweest met het testen van iOS 12 beta's. Voor zowel ontwikkelaars als publieke testers verschenen er nog nooit eerder zoveel beta's van een enkele iOS-release.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Van de weer records naar de beta records.

  2. Is dit iets om trots op te zijn?

  3. Nog nooit zo’n goede beta’s gedraaid dan die van IOS 12

  4. Grappig idd en vind ios12 eigen minst spannende upgrade tot nu toe, zit eigenlijk niks in dat ik ga gebruiken volgens mij.

  5. @Dennis: Wacht maar tot het op je apparaten staat. Alles voelt zoveel sneller! Dat is echt de beste functie voor mij!

  6. iOS 12 is de eerste beta die ik draai, sinds PB 2. En ik ben er extreem positief over.

  7. @Lex: Klopt helemaal

  8. @Dennis: dus je gaat die stacked notifications ook uitzetten?

  9. Hmm bij iOS 11 waren er ook redelijk wat beta’s, maar toch bleek later bij de release toch wat bugs in te zitten. Hoe kan dat dan?

  10. Grappig dat er gesuggereerd wordt dat de maker een “11e kleurtje” moest verzinnen. Vanaf de 7e bèta’s begint de maker weer met dezelfde kleuren. Beetje onoverzichtelijk.

    Ontopic:
    Ik ben zeer benieuwd! Ik wil nooit het risico nemen om publieke bèta te installeren, maar ik zou m’n X maar wat graag willen verwennen met de lovende snelheid van iOS 12. Nog even geduld.

  11. Wedden dat de uiteindelijke versie alsnog vol met fouten zit.
    Pessimistisch? Ja, klopt. Ik heb al wat iOS-en meegemaakt 🙄

  12. iOS 12 beta draait hier geweldig. En laat de definitieve versie maar komen. Mooi stabiel en snel iOS.

  13. Telefoon voelt met bèta 8 en 9 als nieuw aan… Voor t eerst dat ik hem ook gewoon op m’n dagelijkse telefoon (6s) draai. Wilde upgraden naar nieuwe 5,8 of 6,1 inch, maar noodzaak is erg klein geworden😏😩🤣

  14. Ik draai alle bèta’s van IOS, MacOS en TVOS op meerdere MacBooks, iPhones, IPads en Appletvs. Zakelijk en prive. En nog geen grote issues gehad. Mijn vrouw en zoon weten niet eens dat ze beta software draaien op hun iPhones en MacBooks. Als ook mijn systeem beheerder voor mijn zakelijke MacBook en iPhone. Maar misschien eng voor sommigen maar heb eigenlijk sinds Windows95OSR1 altijd al bèta’s van van alles op productie systemen. En zelden problemen. Daarbij hoef je meestal maar een of twee weken te wachten mocht iets niet werken. En het verschil met een release candidate en de finale versie is net zo eng als je ziet dat er meestal meteen een upgrade achteraankomt. Dus wat is beta? Een stadium in het ontwikkel proces. Maar voor velen gezien als onwerkbaar half fabrikaat maar dat is het niet. Er zouden juist veel meer mensen mee moeten doen. Dan wordt de software alleen maar beter en zullen ze misschien van releases afstappen en gewoon continuous deployment doen in the life cycle.

  15. @Lex: Op een iPhone 8 Plus merk ik echt geen verschil, en op de SE draai ik het merk ik ook geen verschil.

  16. Origineel geplaatst door Mick
    Wedden dat de uiteindelijke versie alsnog vol met fouten zit.

    Pessimistisch? Ja, klopt. Ik heb al wat iOS-en meegemaakt 🙄

    Ik heb ze allemaal meegemaakt en ik kan daaruit alleen maar opmaken dat je inderdaad pessimistisch (of gewoon verwend 😉) bent. Bugs zijn er altijd en ja, je zal ze ook vinden in iOS12.
    Maar dat constante geklaag over die “kleine” bugs is erger dan de bugs zelf.

  17. Ik heb iOS 12 al sinds de 1ste beta. Nagenoeg geen problemen gehad op m’n iPhone 8 Plus. De accuduur is alle bèta’s prima geweest.

  18. Ik hoop dat mijn oude iPad mini 2 er lekkerder door gaat draaien , heb de 2018 ook ( mini is nog makkelijk in de tas) maar de 2018 draait aanmerkelijk plezieriger nu. Voor mijn iPhone SE ben ik ook wel benieuwd . Was een positieve verassing dat die nog 12 krijgt, dacht de 5s en mini2/3 nu wel gingen afvallen. Zal ongetwijfeld wel de laatste grote update zijn voor deze 3.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.