Reacties voor: ‘iOS 11 legt meer nadruk op muziekvideo’s, minstens 10 eigen producties per jaar’

Apple wil in de Muziek-app van iOS 11 meer nadruk leggen op muziekvideo's en eigen producties. Er zullen zo'n 10 zelfgemaakte series en documentaires komen op Apple Music, waaronder eentje over Puff Daddy.

Reacties: 7 reacties

  1. Klinkt niet echt interessant om de overstap naar Apple music te maken. Ik denk dat Apple hiermee de plank een beetje mis slaat. Kunnen ze niet gewoon beter Netflix opkopen?

  2. Laat ze eerst maar eens de goede live concerten op itunes (betaald) zetten. Adele niet eens te krijgen. En de Apple music clips gewoon via Airplay op AppleTV-3. Tot die tijd helaas bij concu-fuck-privacy-youtube-google….

  3. Als er kennelijk genoeg bandbreedte is voor video, waarom die dan niet gebruiken voor hogere audiokwaliteit?
    Kan natuurlijk niet voor anderen spreken, maar iig voor mij gaat dít echt niet het verschil maken om tóch voor AM te kiezen. 😕

    En als ze hier nou wéér de muziek-app helemaal voor overhoop gaan halen wordt de verleiding wel heel groot om iOS 11 maar helemaal te skippen. Tenzij ‘t een losse app zou worden – ‘t omgekeerde van wat ze ooit met iBooks hebben gedaan, dus niet heel waarschijnlijk 🤔

  4. Muziekvideo’s?… Niet echt een reden voor mij om een abonnement te houden/nemen. Hoop dat ze ook nog andere/betere plannen hebben.

  5. Ik zou ook liever hebben dat ze de mobiele app verbeteren, wat kan me die Puff Daddy schelen…

  6. Hier zal Apple geen hoge ogen meer gaan gooien. Beter voor hen om Netflix over te nemen en het dan daarin te integreren. Of Apple Music en Netflix combideals maken.

    Overigens heet de Opera van R. Kelly – Trapped in the Closet, niet Trapped in the Closed 😉

  7. Wanneer komen ze nu eindelijk met openbare afspeellijsten, want dat vind ik een groot gemis in Apple music. Dat vind ik een enorme plus van Spotify en daarom ben ik nog niet geswitched

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.