Reacties voor: Dit zijn de belangrijkste vernieuwingen in iOS 11.2

iOS 11.2 verschijnt binnenkort en brengt een aantal nieuwe functies en verbeteringen. In dit artikel hebben we de belangrijkste op een rij gezet, zoals sneller draadloos opladen.
Lees het complete artikel → Dit zijn de belangrijkste vernieuwingen in iOS 11.2
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 38 reacties

  1. Er was sprake dat iOS 11 de optie zou gaan ondersteunen om te pauzeren bij video opnames. In de eerste iOS 11 versie zit dit er echter niet in, inmiddels misschien bij 11.2 wel?

  2. Origineel geplaatst door Toine
    Er was sprake dat iOS 11 de optie zou gaan ondersteunen om te pauzeren bij video opnames. In de eerste iOS 11 versie zit dit er echter niet in, inmiddels misschien bij 11.2 wel?

    Daar hoop ik ook op

  3. Het zijn nou niet vernieuwingen waar ik wild van word. Nog steeds vereist het uitzetten van WiFi onnodig veel handelingen. Dat vind ik wel het grootste bezwaar tegen iOS 11.

    Een ander ding is: werkt 3D Touch nu weer om van apps te wisselen? Dat is een functie die ik erg vaak gebruik en wat mij betreft gelukkig is overgenomen uit de jailbreak-scene.

  4. Dus nog steeds geen iMessage in de cloud. Jammer.

  5. Als ze bug met verdwijnende mail notificaties bij Face unlock op de X verhelpen dan ben ik helemaal blij.

  6. Ik zie het nut van Live foto’s op het beginscherm niet zo, of zit er iets achter wat ik niet snap? Als je op je telefoon drukt dan verschijnt de live foto, en als je harder drukt beweegt hij. Maar waarom zou je op je telefoon gaan drukken als hij standby staat? (behalve om de telefoon te activeren). De foto beweegt en als je loslaat dan gaat hij weer terug en staat stil. Dat is het??

  7. Fijn om functionele wijzigingen te weten, maar is er ook iets bekend over oplossen van bugs of anders gewijzigde zaken in de code voor bestaande functionaliteit? Ik snap dat mainstream gebruikers dit niet willen weten maar ik verwacht dat iCulture lezers hier voldoende belangstelling voor hebben… of is Apple hier onvoldoende open over?

  8. Ik las op Macrumors ook iets van dat bij het stoppen van een schermopname die melding niet meer te zien is (die waarbij je moet aangeven dat je wilt stoppen). Ook een fijne toevoeging wat mij betreft.

  9. Er is volgens mij ook een klein balkje, de “Control Center indicator”.

  10. Voor Messages in Cloud kunnen we zeker wachten tot iOS12? 🙂

  11. Ik weet of er meer mensen last van hebben maar sinds iOS 11 wordt de BT-koppeling met mijn carkit verbroken na een paar minuten en moet ik de verbinding handmatig weer tot stand brengen.

    Lijkt op een BT-bugje die hopelijk snel verholpen wordt.

  12. Hopelijk is ook de bug met een leeg thuisscherm (klok en datum zijn verdwenen) opgelost. Alleen door de iPhone uit- en aan te zetten krijg ik deze weer terug.

  13. @Tiemen: Hoop het ook super vervelend!

  14. @Tiemen: Ik ben dus niet de enige die hier last van heeft.. Erg irritant, overkomt mij gemiddeld 3x op een dag.

  15. Nog steeds geen AirPlay 2 ??

  16. Heeft iemand een idee of in de beta het probleem opgelost is met de krakende bovenspeaker van de iPhone X? Als het volume vrij hoog staat op de iPhone maakt hij wat een krakend geluid. En op het internet zijn er al een aantal mensen die er last van hebben. Blijkbaar bij personen die hun iPhone x omruilden bleef het probleem terugkeren dus zou dit kunnen zijn dat het aan de software ligt

  17. @Tiemen: Inderdaad. Hier hetzelfde met een iPhone SE. Tevens start de e-mail altijd op met iCloud terwijl ik Outlook als laatste open had in de e-mail app van Apple. Voorheen was dat nooit en opende de e-mail app van Apple altijd met de laatst geopende.

  18. @Tiemen: wat bij mij ook langere tijd werkt; weergavezoom instellen. Bij Instellingen/ beeldscherm onderaan Weergave op ingezoomd zetten en “stel in”. Daarna weer in de stand normaal zetten.

  19. nog steeds geen sprake van uitbreiding Carplay? Liefst met Waze.

  20. kunnen ze zoiets simpels als een subtiele animatie niet fixen zodat die niet eerst afgelopen moet zijn als je de knop nog een keer indrukt? beetje simpele work around om de animatie dan maar eruit te slopen

  21. Er is volgens mij ook een klein balkje rechts boven in het scherm gekomen, de “Control Center indicator”.

  22. Origineel geplaatst door Harko
    @Tiemen: wat bij mij ook langere tijd werkt; weergavezoom instellen. Bij Instellingen/ beeldscherm onderaan Weergave op ingezoomd zetten en “stel in”. Daarna weer in de stand normaal zetten.

    Bedankt voor de tip!
    Helaas werkt dit voor mij niet.

    Ook staat het halve maantje (niet storen) bovenin het scherm wanneer ik de iPhone (6s) uit de slaapstand wil halen met til op om te activeren terwijl ik deze niet geactiveerd heb…..

    Vreemd hoor..

  23. Waar blijft de Nederlandse QuickType

  24. Origineel geplaatst door Patrick
    Waar blijft de Nederlandse QuickType

    Daar heb ik inmiddels de hoop voor opgegeven. Echt belachelijk eigenlijk, groots aangekondigd voor iOS 8 (2014) en wij kunnen er hier nog steeds geen gebruik van maken. Hoeveel moeite is het nou daadwerkelijk om zoiets compatible met de Nederlandse taal te maken?

  25. @Tiemen: Op iPhone SE en iPhone 7 nergens last van ?

  26. Apple car play werkt nog steeds traag (Siri werkt traag) en wanneer er iemand belt duurt het lang voor je de knop ziet om op te nemen. Of doe ik iets verkeerd met mijn 6?

  27. Origineel geplaatst door Radomir
    Ik weet of er meer mensen last van hebben maar sinds iOS 11 wordt de BT-koppeling met mijn carkit verbroken na een paar minuten en moet ik de verbinding handmatig weer tot stand brengen.
    Lijkt op een BT-bugje die hopelijk snel verholpen wordt.

    Heb ik ook last van met VW Discover Pro systeem

  28. Origineel geplaatst door Damani
    Nog steeds geen AirPlay 2 ??

    Volgens mij wel hoor. Gek dat het hier niet vernoemd wordt.

  29. Als ik het artikel lees, dan zie ik geen reden voor updaten.
    Ik vraag me oprecht af, waar Apple mee bezig is.

  30. En nog steeds geen calculator app standaard op de iPad. Echt god weet waarom niet!

  31. @Menno: Dat iCloud Mail altijd opent, bij het openen van je mail app is een instelling.
    Dit kun je aanpassen onder instellingen —> mail —> standaard account
    Succes!

  32. Het blijkt een bij Apple bekend probleem/bug te zijn waaraan gewerkt wordt..
    Tenminste, dit is mij verteld na contact met Apple Support te hebben gehad.

    Nog even afwachten dan maar..

    (m.b.t. het lege thuisscherm en geen notificaties)

  33. @Tiemen: Hier ook last van die verdwijnende klok/datum. Heb laatst alle instellingen hersteld (instellingen > algemeen > stel opnieuw in) (geen data verlies) en daarna bleef het 2 dagen goed TOT ik mijn touch ID en toegangscode opnieuw had ingesteld.. Lijkt dus alsof het daarmee te maken heeft. Desondanks hoop ik ook dat Apple dit gauw oplost.

  34. Misschien kunnen ze het volume icoon, wat middenin het schermt staat als je het volume veranderd, wat subtieler maken. Heel irritant als je een filmpje bekijkt en het volume wilt aanpassen dat dit vervolgens 5 seconden in beeld blijft staan.

  35. @Eddie: ook last van. Nieuwe Peugeot 5008 en iPhone SE. Verschillende collega’s hebben er ook last van in verschillende wagens

  36. Beter doet Apple eerst alle bestaande functies die nog niet in nl berschrikbaar zijn uitrollen en dan pas nieuwe functies toevoegen ! Kom op Apple is het nu zo moeilijk om bijvoorbeeld quick type uit te rollen in Nederland

  37. Waar blijven de achtergronden van de. iPhone 8? Ik zie ze niet op mijn iPhone ondanks iOS 11.2 🤨

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.