Reacties voor: Publieke beta van iOS 10 geïnstalleerd? Deze 10 dingen moet je meteen proberen

Heb je zojuist de publieke beta van iOS 10 geïnstalleerd? Dan zijn er heel veel functies waar je mee aan de slag kunt gaan. In dit artikel zetten we 10 nieuwe functies op een rij die je als publieke betatester kunt proberen.

Reacties: 19 reacties

  1. Ik wil de beta wel installeren maar heb geen iTunes.. En een hele slechte computer die dat waarschijnlijk niet aankan

  2. @Yo: Je kunt voor het maken van een back-up naast iTunes ook iCloud gebruiken als je genoeg opslagruimte hebtZ

  3. Origineel geplaatst door Yo
    Ik wil de beta wel installeren maar heb geen iTunes.. En een hele slechte computer die dat waarschijnlijk niet aankan

    Heb je niet persee nodig…. kan via een profiel installeren op de iPhone zelf OTA😀.

  4. Ben heel tevreden tot op heden. Wel nog even kijken hoe de batterijduur zal zijn. Gebruik em nu wat meer ivm nieuwe functies. Maar ben benieuwd als de leukigheid er wat vanaf is hoe de batterij het dan houd.

  5. Vandaag mail ontvangen met de info over de OS X Sierra Beta download.
    Dus gelijk willen proberen maar wat verrast mij bij inwisselen van de code geeft deze aan dat deze reeds is ingewisseld. Iets wat niet door mij is gedaan.
    Nu blijk ik verstoken te blijven van deze upgrade.
    Heeft iemand hier een oplossing voor?
    bvd,

    Beko

  6. @Beko: Wat staat er in je Mac app store, staat daar de beta om te downloaden?
    Check de purchased items

  7. Ik heb hem gisteravond geïnstalleerd (na een goede backup), maar merk wel duidelijk dat de telefoon vaak wat traag reageert op acties en de batterij lijkt sneller leeg te lopen. Misschien zou het beter gaan bij een clean install. Verder kan ik er nog niet zoveel over zeggen, daarvoor heb ik het te kort in gebruik.

  8. Ik wil de Home app gebruiken maar hij vindt mijn Hue lampen niet. Ik vermoed dat dit te maken heeft met het feit dat ik nog de oude bridge heb. Kan iemand dit bevestigen?

  9. Een behoorlijk grote update, veel vernieuwingen. Helaas wel op wat instabiliteit gestuit, Favebook app knalt er vaak uit, klok vedwijnt en soms hapert de software. Maarja daarvoor noemen ze het een beta.

  10. Origineel geplaatst door Pieter
    Ik wil de Home app gebruiken maar hij vindt mijn Hue lampen niet. Ik vermoed dat dit te maken heeft met het feit dat ik nog de oude bridge heb. Kan iemand dit bevestigen?

    Ja, heb je de nieuwe bridge voor nodig.

  11. @Mark: Dankjewel. Toch maar eens aanschaffen dan.

  12. Origineel geplaatst door Pieter
    Ik wil de Home app gebruiken maar hij vindt mijn Hue lampen niet. Ik vermoed dat dit te maken heeft met het feit dat ik nog de oude bridge heb. Kan iemand dit bevestigen?

    Je moet de 2.0 bridge wel hebben van hue. Anders ziet je home app idd niets. Paar tientjes op marktplaats.

  13. Als ik de publieke beta iOS 10 wil installeren geeft ie aan: software-update mislukt ik heb het profiel al opnieuw geïnstalleerd en de iPhone opnieuw opgestart maar er verandert niks blijft dezelfde fout geven heeft iemand nog een tip?

  14. De nieuwe chronologische weergave van emails met replies en replies op replies in de Mail app vind ik erg fijn.

  15. Eerste keer dat ik zo’n beta installeer en ik moet zeggen dat voor mij persoonlijk de lol er snel van is.. slome iPhone, apps werken niet 100%… leuk om eens gedaan te hebben maar ik ga passen in de toekomst. (Alle respect voor de andere gebruikers!)

  16. Origineel geplaatst door Bas
    Als ik de publieke beta iOS 10 wil installeren geeft ie aan: software-update mislukt ik heb het profiel al opnieuw geïnstalleerd en de iPhone opnieuw opgestart maar er verandert niks blijft dezelfde fout geven heeft iemand nog een tip?

    Ik heb precies hetzelfde bij mijn IPhone SE 64 GB. Heb al een aantal keer geprobeerd maar mag niet baten. Hoop dat het snel wordt opgelost door Apple. Ik heb het zojuist gemeld via feedback.

  17. In iOS 10 nog geen 1 nieuwe functie gevonden of over gehoord waarvan ik denk dat ik die ga gebruiken.. ja die ongebruikte apps “verwijderen” ipv in een map genaamd “ongebruikt” stoppen..

    Het voorlopig matige nieuwe uiterlijk van de widgets, meldingen en het snelle instellingen scherm vind ik het enige interessante tot nu toe..

  18. @Beko: Toch gelukt met een andere Apple ID.

  19. Ik heb hem nu een paar dagen in gebruik. Hij reageert in ieder geval al beter dan de eerste dag. Batterij gaat wel sneller leeg EN hij laad langzamer op! Het batterijprobleem kan natuurlijk te maken hebben met het hele beta/bugs verhaal. Verder vindt ik het irritant dat de berichten, in het berichtencentrum nu op chronologische volgorde door elkaar staan. Je kan ze niet meer per app laten sorteren en dus niet de berichten van 1 app in een keer verwijderen. Je kan alleen nog maar per bericht of alle berichten per dag verwijderen. Ik ben er ook achter gekomen dat het automatisch activeren van het scherm bij optillen alleen maar beschikbaar is op iPhones met de M9 chip. Dat werkt dus zelfs al niet op een 6 of 6+.
    Dan heb je nog de nieuwe functie “bedtijd” bij de klok en wekkerinstellingen. Dit is een leuk idee, maar beperkt zich tot 1 instellingsmogelijkheid. Je kan namelijk maar 1 instelling voor 1 of meerdere dagen maken. In mijn geval sta ik niet elke dag van de week op dezelfde tijd op, dus wordt het al onbruikbaar.
    Tot zover even mijn bevindingen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.