Reacties voor: Apple brengt vijfde beta van iOS 10.3.3 met bugfixes uit

Apple heeft weer een nieuwe beta vrijgegeven. Deze keer gaat het om de vijfde beta's van iOS 10.3.3 en macOS Sierra 10.12.6. Erg veel spannende nieuwe functies zitten er niet in.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Zullen de ontwikkelaars niet alle pijlen op iOS 11 gericht hebben?
    Ben zelf ook overgestapt van de 10.3.3 beta naar de iOS 11 beta.

  2. @Harrie: voor ontwikkelaars is iOS 11 belangrijk. Maar voor de consument is 10.3.3 toch nog wel het beste. Mits je natuurlijk voor een stabiel systeem gaat. Ik zelf zal nog wel even op 10.3.3 blijven zitten voordat ik overstap op iOS 11. Denk dat het minstens 11.2.1 zal worden. Ik ken zo langzamerhand de grote update’s wel.

  3. Ik had niet gedacht dat ik dit na ruim 10 jaar zou zeggen. En ik vind het al een paar dagen moeilijk om er zelfs over na te denken. Maar, Apple voelt niet meer als een duurzaam, luxe en speciaal product waarbij alles perfect werkt. Het lijkt net speelgoed. Het is gewoon niet meer fijn, het toetsenbord, beltonen, geluid, kwaliteit is nog steeds het beste + de camera natuurlijk. Maar ik kan er niet meer tegen. Samsung is erg verbeterd met een stabiel OS. Alleen virus kan binnendringen. Ik ga dit jaar voor Samsung, als het mij niet bevalt stap ik onmiddelijk weer terug op iphone. Ik heb geen zin meer om speelgoed vast te houden. Sorry Apple. Maar ik heb mijn vertrouwen verloren en ik ga voor de Samsung Galaxy Note 8.

  4. Vandaag bestaat Apple 10 jaar wat zouden ze gaan doen, IOS 10.3.3 uitbrengen dat zou een mooi 10 jarig cadeau zijn haha.

  5. @Dennis: Apple bestaat al ietsje langer hoor… 😝

  6. Twee vragen

    – zijn er in IOS 10.3.3 nog nieuwe functies t.o.v. 10.3.2? of alleen onzichtbare bugfixes en security updates?

    – Wat is de verwachting over de release-date?

  7. @jan jansen: Geen nieuwe features, alleen 3 nieuwe wallpapers voor iPad Pro. Verder gewoon de bugfixes

    Ik denk zelf dat dit de laatste beta is, dus volgende week de release misschien?

  8. Met de nieuwe update doet de widget agenda het hopelijk weer, die onthoud na de huidige geen afspraken meer, widget blijft hardnekkig leeg.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.