DataMan Next op Apple Watch

DataMan Next is deze week gratis te downloaden

DataMan Next is de hele week gratis. Hou je dataverbruik in de gaten via de app, op je Apple Watch of in de widget zodat je nooit over je limiet gaat!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

DataMan Next is deze week gratis te downloaden en komt van pas voor iedereen met een beperkte databundel. Met deze app kun je je dataverbruik in de gaten houden, zodat je in één oogopslag ziet of je nog goed zit. Zelfs op je Apple Watch en via een widget. Bovendien kun je de Pro-versie nu met 50% korting aanschaffen.

DataMan Next gratis te downloaden

Als je iCulture Deals volgt heb je DataMan Next vast al zien langskomen. De ontwikkelaar beweerde eerder dat DataMan ook de App van de Week was, maar dat blijkt niet het geval. We hebben de ontwikkelaar daarover opheldering gevraagd.

DataMan Next laat de belangrijkste stats over je dataverbruik zien in een widget en op je Apple Watch. Start je de iOS-app op, dan zie je nog meer nuttige data zoals een slimme voorspelling die aangeeft op je nog op schema zit. Met kleurtjes zie je of je goed zit (groen) of dat je wat rustiger aan moet doen met je bundel (oranje). Je krijgt realtime statistieken en je kunt de gebruiksstatistieken exporteren, zodat je ze op de computer nog eens uitgebreid kunt analyseren, voorzover je daar behoefte aan hebt.

Het leuke is dat de ontwikkelaar heel actief is met het bijwerken van de app en het toevoegen van nieuwe functies. Zo zit er momenteel een vuurvliegjes-functie in (zie afbeelding hierboven) door naar links te vegen en via Settings > Theme > Font > Summer Fireflies het speciale thema te activeren.

DataMan Pro met 50% korting

DataMan Pro is momenteel ook voor half geld te downloaden, voor als je nog net iets meer functies wil. Dit zijn de extra’s ten opzichte van Next:

  • Geoptimaliseerd voor iPhone én iPad.
  • Realtime statistieken per uur.
  • Slimmere uitgebreidere voorspellingen.
  • Intelligente suggesties om het maximale uit je bundel te halen, zonder dat je buiten de bundel betaalt.
  • Gedetailleerde info welke apps data verbruiken.
  • Meer flexibiliteit om je contractgegevens in te stellen, bijvoorbeeld meenemen van data naar de volgende maand (in Next is dit ook mogelijk met een in-app aankoop).
  • Kaartje waar je je data hebt verbruikt.
  • Badge op het appicoon met je huidige verbruik.

DataMan Pro voor de iPad.

Je hebt eigenlijk aan DataMan Next al genoeg, maar als je een echte datanerd bent kun je net iets meer met de Pro-versie.

Welke van de twee je ook kiest, je zit goed want DataMan is aanrader in onze lijst met apps om je dataverbruik bij te houden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juli 2017, 11:23
Categorie Apps
Onderwerpen datalimiet, dataman, dataverbruik

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.