iOS 10.2 met nieuwe emoji's.

Vijfde publieke beta van iOS 10.2 nu te downloaden voor geregistreerde testers

Zit je er weer klaar voor? Apple heeft een nieuwe beta uitgebracht van iOS 10.2. De vijfde testversie brengt onder andere nieuwe emoji, maar zorgt ook voor nieuwe iMessage-effecten.

iOS 10 iPhone
iOS 10.2 en de bijbehorende nieuwe emoji komen steeds dichterbij, want Apple heeft zojuist de vijfde beta van deze nieuwe iOS-versie beschikbaar gesteld. Deze volgt kort op de vorige beta: afgelopen maandag kwam iOS 10.2 beta 4 uit.

Behalve de nieuwe emoji kun je in iOS 10.2 ook gebruikmaken van nieuwe effecten in iMessage, nieuwe instellingen voor de Camera-app en nog veel meer. De vijfde beta is nu beschikbaar voor geregistreerde betatesters en ontwikkelaars die beschikken over het juiste beta-profiel.

Vijfde beta van iOS 10.2

Na een paar dagen is Apple nu alweer terug met een nieuwe beta. iOS 10.2 brengt een aantal fijne vernieuwingen, verbeteringen en nieuwe functies. Waar iOS 10.1 vooral focuste op de nieuwe Portret-stand voor de iPhone 7 Plus, is iOS 10.2 voor iedere iPhone- en iPad-bezitter interessant. Er zijn verbeteringen in de Muziek-app, zoals de nieuwe knop voor Shuffle en Herhaal, en je kunt nieuwe schermvullende animaties versturen in iMessage. Voor Amerikaanse gebruikers is bovendien de nieuwe TV-app toegevoegd, als vervanging voor de normale standaard Video’s-app. De TV-app zal voorlopig niet in Europa beschikbaar komen, waardoor de Video’s-app bij ons nog gewoon blijft bestaan.

Met de TV-app kun je bijhouden welke series en films je zoal kunt zien bij verschillende streamingdiensten, zoals Hulu. Netflix werkt niet samen met de TV-app, wat ook één van de redenen kan zijn dat de app nog niet in Europa beschikbaar komt. Verder kun je ook films en series uit de iTunes Store via deze app bekijken. Mochten er nog nieuwe functies in de vijfde beta van iOS 10.2 ontdekt worden die wel voor Nederlandse en Belgische gebruikers interessant zijn, vullen we dit bericht verder aan.

De definitieve versie van iOS 10.2 wordt nog ergens dit jaar verwacht voor elke geschikte iPhone, iPad en iPod touch.

https://www.iculture.nl/nieuws/ios-10-2-beta-3-beschikbaar/

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2016, 20:02
Categorie iOS
Onderwerp ios 10

iOS 10

iOS 10 is de grote update voor iPhone en iPad, die in september 2016 verscheen. In dit overzicht lees je meer over de functies, voor welke toestellen de update geschikt is en wat de grootste vernieuwingen waren.

iOS 10

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.