iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 2 december 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 2 december 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag weer genoeg te lezen op iCulture. Zo leggen we je alles uit over het Activeringsslot, ook omdat er veel gedoe is over een mogelijke hack om dit te omzeilen. Ook zetten we tien creatieve iPad Pro-apps op een rijtje en blijkt uit onderzoek dat 99% van de namaak Apple-laders onveilig is. En over opladers gesproken: het iPhone 6s-batterijprobleem komt volgens Apple door een productiefout. Maar er is ook leuk nieuws, zoals de nieuwe gratis App van de Week en een geinige app voor de Mac. Dat en nog veel meer lees je vandaag op iCulture, hier samengevat in de nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Microsoft Pix foto in de natuur.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Microsoft Pix (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Microsoft Pix Camera werkt nu met de dubbele camera van de iPhone 7 Plus. Ook zijn er decoratieve frames voor elke foto.
  • B612 AI Photo&Video Editor (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Deze foto-app heeft geanimeerde stickers.
  • MyFitnessPal: Calorieënteller (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 16.0+) - Voeg maaltijdfoto’s toe of bekijk al je meldingen op één plaats.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Word jij de beste amateur chirurg?
  • CityMaps2Go Pro Offline Maps (€12,99 + IAP, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Samen een trip plannen.
  • Apple Store (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 16.0+) - Rijke meldingen in iOS 10 en met één tik op je Apple Watch accessoires die je als favoriet hebt ingesteld afrekenen met Apple Pay. Moet je natuurlijk wel een geschikte creditcard hebben uit een land waar Apple Pay al actief is.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.