iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 2 december 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 2 december 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag weer genoeg te lezen op iCulture. Zo leggen we je alles uit over het Activeringsslot, ook omdat er veel gedoe is over een mogelijke hack om dit te omzeilen. Ook zetten we tien creatieve iPad Pro-apps op een rijtje en blijkt uit onderzoek dat 99% van de namaak Apple-laders onveilig is. En over opladers gesproken: het iPhone 6s-batterijprobleem komt volgens Apple door een productiefout. Maar er is ook leuk nieuws, zoals de nieuwe gratis App van de Week en een geinige app voor de Mac. Dat en nog veel meer lees je vandaag op iCulture, hier samengevat in de nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Microsoft Pix foto in de natuur.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Microsoft Pix Camera (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Microsoft Pix Camera werkt nu met de dubbele camera van de iPhone 7 Plus. Ook zijn er decoratieve frames voor elke foto.
  • B612 (gratis, iPhone/iPad, iOS 9.3+) - Deze foto-app heeft geanimeerde stickers.
  • MyFitnessPal (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 11.0+) - Voeg maaltijdfoto’s toe of bekijk al je meldingen op één plaats.
  • Amateur Surgeon 4 (gratis, iPhone/iPad, iOS 8.0+) - Word jij de beste amateur chirurg?
  • CityMaps2Go Pro Offline Maps (€12,99, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Samen een trip plannen.
  • Apple Store (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 12.0+) - Rijke meldingen in iOS 10 en met één tik op je Apple Watch accessoires die je als favoriet hebt ingesteld afrekenen met Apple Pay. Moet je natuurlijk wel een geschikte creditcard hebben uit een land waar Apple Pay al actief is.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.