Reacties voor: Publieke beta 3 van iOS 10.1 nu beschikbaar

Apple heeft de derde testversie van iOS 10.1 beschikbaar gesteld. In iOS 10.1 is de Portret-stand voor de iPhone 7 Plus toegevoegd waarmee je mooiere portretfoto's kunt maken. Ook zijn er wijzigingen aangebracht in iMessage met betrekking tot de effecten.
Lees het complete artikel → Publieke beta 3 van iOS 10.1 nu beschikbaar
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Inmiddels is de publieke beta-3 ook beschikbaar.

  2. Ben benieuwd of er nog andere bugs worden verholpen. Wie heeft er bijvoorbeeld last van het helderheid balkje dat je die echt accuraat moet aanraken wil je je scherm meer of minder helder krijgen?

    Ik zit op de iphone 7

  3. Origineel geplaatst door Joost
    Inmiddels is de publieke beta-3 ook beschikbaar.

    Ja, slechts 40,3 MB op de 6s. Hatseflats zo binnen!

  4. Waarom geen portretfunctie op de iPhone 7, technisch om gewoon om de Plus als topmodel neer te zetten?

  5. Origineel geplaatst door René
    Waarom geen portretfunctie op de iPhone 7, technisch om gewoon om de Plus als topmodel neer te zetten?

    Hoeveel lenzen heb je in je 7

  6. Hoop dat ze de agenda widget volgende ook beet pakken. Bij volgende verwacht je het datum icon waarop de datum is, nu is dit de datum van vandaag, klopt niet.

  7. Ik mag toch wel hopen dat ze ook nog een keer de JPG compressie is gaan aanpassen, 2,5mb is veel te laag voor een 12mp camera… ingezoomed lijkt het nog steeds op een olieverf schilderij (7Plus). Terwijl een app als Procam4 er veel meer van bakt!

  8. Heb al een paar keer gegoogled, maar sinds IOS 10 kan je niet meer in quick reply naar een volgende regel – de ‘enter’ toets zogezegd. (whatsapp/messenger/3rd party apps)
    Nu moet je alles achter elkaar zetten, wat ik zelf erg irrirant vind. Dit was voorheen niet zo.
    Word dit ook verholpen in IOS 10.1?

  9. @eddiemen: Dat valt mij ook altijd op, ingezoomd zijn dit toch niet bepaald scherpe foto’s…

  10. Ipv altijd een nieuwe beta zouden ze beter de huidige aanpakken. Ik heb een Iphone 6S en heb sinds het begin dikwijls dat men dock verdwijnt. Na een zoektocht op het internet blijk ik niet de enige te zijn die hierover klaagt.

  11. Origineel geplaatst door Rudy
    @eddiemen: Dat valt mij ook altijd op, ingezoomd zijn dit toch niet bepaald scherpe foto’s…

    Ik heb mijn 7 plus 256gb terug weg gedaan omdat er buiten de batterij (naar mijn mening) totaal geen verbetering was die een upgrade van 1100€ waard is … als je van van een iPhone 4 komt ofzo misschien wel .. ik hou men 6s plus nog wel een jaartje

  12. @Gerard: Denk niet dat dat verholpen wordt. De app moet gewoon “Rijke notificaties” gaan ondersteunen waardoor je verbeterde weergave hebt. Zie bijvoorbeeld de notificaties van iMessage, die zijn echt heel fijn!

  13. Ik ervaar soms dat video’s, maakt niet uit wat voor video’s, niet afspelen en gewoon als een stilstaand beeld worden weergegeven (en nee, ze staan niet op pauze). Dit gebeurt in Snapchat, YouTube in Safari etc. Dit probleem kan verholpen worden door een herstart uit te voeren, maar om nou bij elke video’s-spelen-niet-af-probleem een herstart uit te gaan voeren… 😒🤔

    Ook willen widgets (third-party widgets en Apples eigen widgets) soms het niet doen:
    Je kan dan gaan klikken als een gek op een knop ik een widget maar er gebeurt niks.

    Bij het instellen van je helderheid in control center moet je pietje precies op het bolletje van de schuif drukken en dan precies horizontaal gaan schuiven. Zo niet, dan schuift control center naar beneden of naar de muziek-tab.

    Dus: weet iemand of deze problemen (degelijk) zijn verholpen in de nieuwe beta van iOS 10.1?

  14. @QWERTYUIOP: kunt ook gewoon ff terug gaan naar vorig scherm en dan de video opnieuw aantikken. Dan werkt hij ook (bij mij in ieder geval).

  15. @QWERTYUIOP: wat betreft schuitjes voor helderheid e.d. Inderdaad frustrerend. Hier idemdito. Tientallen keren proberen soms 😡

  16. Bij mij loopt het telefoonboek vaak vast. Afsluiten en dichtgooien helpt wel. Maar mag best aangepakt worden. Ik heb een 6S.

  17. @Jeroen: Vergeet het niet te melden bij Apple ipv het hier te melden. Het is een beta!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.