Reacties voor: Invoxia maakt VoIP-telefoon voor stijlbewuste iPhone-gebruikers

Invoxia heeft de VoIP-telefoon Invoxia NVX 610 gemaakt, een apparaat waarmee je meerdere lijnen kunt combineren en ook conferentiegesprekken kunt voeren. De 600 dollar kostende telefoon heeft 8 microfoons en 8 speakers.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Gedurende bijna het volledige artikel dacht ik: “Deze ga ik kopen”.
    Echter toen ik de prijs zag was het gevoel direct weg…

  2. Wat is hier dan het voordeel aan t.o.v de iPhone in combinatie met een voip programma?

  3. Die verzendkosten extra doen het hem..

  4. Al met al leuk bedacht. Maar VoiP bellen via de Invoxia, met als tussenstation de iPhone??? Voor $ 600,00 en dan nog alleen een hoorn met een kabel gebruiken? Oké, er kunnen meerdere personen meeluisteren / praten, maar dat kan op de iPhone (luidspreker-functie) toch ook? Beetje dubbel op voor veel geld!

  5. Ik dacht eigenlijk meer aan 150$ met verzendkosten!!
    Dan zou ik er wel over willen NADENKEN!!!!

  6. $600, en waarvoor? Een gejat design met een telefoon hoorn uit de vorige eeuw.
    Voor dat bedrag kun je all een MacMini kopen. Daar zit meer technologie in dan in dit lelijk apparaat.

  7. Hij is nu al € 333. Nog even wachten en je kunt ‘m in de Shell-shop halen voor een paar zegelkaarten.

    Maar ook € 333 incl verzendkosten is veel geld voor een hoorn aan een touwtje. De rest kon de iPhone zelf al.

  8. Ik wacht even op het horloge die dit ding bedienen kan 

  9. Geheel in stijl van de iPhone inderdaad. Aan de prijs hebben ze ook gedacht. Slechts een handje vol mensen (niet eens) zullen deze willen kopen. Voor €600,- koop ik liever een 2e iPad. Kan je nl wel meer mee.

  10. $600 in nniet gelijk aan 600 euro hé.

  11. @BBQ: gigabit ethernet met Power over Ethernet (PoE) is nou niet iets wat als goedkoop te boek staat (die 2 poorten zijn beetje misleidend, het gaat hier om een doorlussing zodat je de computer achter de telefoon kunt hangen en zodoende maar 1 poortje van het wandcontactdoosje kwijt bent ipv 2). Switches met die optie zitten in de prijscategorie van 600~800 euro. Verder doet dit kastje ook nog dingen als bluetooth en DECT wat het nou niet bepaald goedkoper op maakt. Als ik het verhaal zo lees bij Invoxia is dit apparaat ook een “seamless” oplossing wat wil zeggen dat het geen gedoe oplevert voor de gebruiker. Je kunt moeiteloos switchen tussen iPhone, bluetooth headset, DECT headset, het basisstation waar je de iPhone in zet, etc. En het biedt daarnaast ook nog eens VoIP naast het gewone gsm verhaal. Dat heb ik bij de andere oplossingen nog niet gezien. Die zitten meer op het niveau van een bluetooth carkit. Werkt op zich ook prima maar dit kastje gaat een stukje verder.

    Kijk voor de gein ook eens naar VoIP only telefoons. Daar zit je ook al gauw op een 300 euro en moet je bij goedkoopste aan iets van 100 euro denken. Goedkoper wordt het er niet op. De prijs is dus helemaal niet zo raar, wel fors, zeker voor een particulier. Aan de andere kant: wat moet je als particulier nou met zo’n oplossing als deze?

  12. Media 5 Voip! Top app! Scheelt ook € 595euro!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.