Invoxia maakt VoIP-telefoon voor stijlbewuste iPhone-gebruikers

Invoxia heeft de VoIP-telefoon Invoxia NVX 610 gemaakt, een apparaat waarmee je meerdere lijnen kunt combineren en ook conferentiegesprekken kunt voeren. De 600 dollar kostende telefoon heeft 8 microfoons en 8 speakers.

invoxia-voipDe gemiddelde VoIP-telefoon ziet eruit alsof ‘ie is weggelopen uit een catalogus voor systeembeheerders. Invoxia heeft er nu een VoIP-telefoon gemaakt, die heel wat sneller de goedkeuring van de kritische iPhone-gebruiker kan wegdragen. De Invoxia NVX 610 kan de reden zijn om nu toch eens de oude telefoonaansluiting weg te doen en compleet voor een VoIP-telefoon te kiezen. Het apparaat heeft een telefoonhoorn, een volumeknop, muteknop en een aparte knop voor voicemail – meer niet. De volumeknop kan tegelijk worden gebruikt om de telefoon op te nemen als je handsfree wilt bellen.

Heb je behoefte aan meer functies, dan vind je die in de Invoxia-app, die je gratis kunt downloaden uit de App Store. Verder is het mogelijk om zakelijke en privélijnen via hetzelfde apparaat te gebruiken. Conferentiegesprekken zijn ook mogelijk, dankzij een systeem met 8 microfoons en 8 speakers die in de behuizing zijn verwerkt. Het geluid wordt daardoor in alle richtingen verspreid, zodat je met alle collega’s rondom de Invoxia kunt gaan zitten om met het hoofdkantoor aan de andere kant van de wereld te bellen. De Invoxia NVX 610 is persoonlijk te maken door het balkje waarop de handset rust te vervangen door verschillende kleurtjes. Oranje, groen en blauw zijn onder andere verkrijgbaar.

Een koopje is het niet: voor 600 dollar plus verzendkosten kom je in bezit van deze telefoon.

Meer info: Invoxia

invoxia

invoxia-iphone-voip

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2011, 12:31
Categorie Accessoires
Onderwerp voip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.