Reacties voor: Instructies voor MMS instellen op de iPhone 3G

Is het nog steeds niet gelukt om MMS op je toestel in te stellen, dan helpen de instructies van Qelp wellicht. Dit bedrijf heeft stapgewijze MMS-instructies gemaakt voor de meeste Nederlandse operators en twee Belgische.
Lees het complete artikel → Instructies voor MMS instellen op de iPhone 3G

Reacties: 74 reacties

  1. dit kan wel makkelijk zijn idd.
    aangezien er mensen zijn die er echt moeite mee hebben.

  2. Fwiw t-mobile zei aan de telefoon dat je eerst een MMS moet sturen vanaf de iphone en het dan pas 100% werkt (incl ontvangen).
    Wellicht wordt mms bij de 1e keer versturen pas geactiverrd in het netwerk.

  3. @Marco:
    Dit is volgens mij bij alle providers omdat men moet weten of je toestel MMS kan ontvangen. Als dat niet zo is krijg je een SMS met een link naar een server op internet om je MMS te bekijken. Als je een MMS succesvol kan versturen gaat de provider ervanuit dat je ze ook kunt ontvangen en zet de schakelaar om op hun netwerk voor jouw mobiele nummer.

  4. ??? Ik heb tot nu toe altijd Nokia’s gehad en ben van plan om een Iphone te gaan halen. Tot op heden heb ik bij ál mijn Nokia’s nog nooit wat hoeven te den. Diverse providers, diverse toestellen. Out of the box deed alles het! Ook de MMS !!
    Ik dacht dat de Iphone zo’n gebruiksvriendelijk toestel was.

  5. klopt het dat een MMS sturen met T-mobile gewoon 50 cent kost? Dan laat ik het gewoon lekker uit. Toch niet van deze tijd.

    Bied je onbeperkt 3G dataverbruik aan, ga je 50 cent voor een MMSje vragen.

    Ben wel benieuwd wat voor kosten T-mobile dan wel niet maakt voor het faciliteren van MMS.

    Mocht bovenstaande verhaal niet kloppen zal ik het wel aan zetten.

  6. Bovenstaande klopt helaas. Het is toch van de zotte tegenwoordig

  7. Dit klopt als een bus tom.
    Ik vind het ook best suf.
    Maar t-mobile is een winst gevend bedrijf.
    Met de hoofdletters WINST.

  8. Is het iemand al gelukt om mms werkend te krijgen op een gejailbreakte 1ste generatie iPhone met 3.0? Ik heb de indruk dat het gewoon een instelling in de M68AP.plist is, maar misschien wil iemand zo vriendelijk zijn om dit bestand van een 3G met 3.0 te downloaden en naar mij te verzenden?
    omegafreek apestaartje gmail punt com

    Dank!!

  9. Ik heb een officiele 3G (tmobile), en met de upgrade naar 3.0 was mms niet geactiveerd (geen camera icoon in berichten).. Maar ik ga dan nu dot rs proberen

  10. @patrick:
    En dat is het ook, ald je een iPhone out of the box haalt van T-Mobile werkt alles prima en in 1 keer hoor.
    Dit is voor mensen die een upgrade hebben gedaan en dingen tweaken die standaard niet werken of kunnen, dat moet je nog wel kennen uit je Nokia tijd ; -)

  11. Bedankt Gonny,
    Werkt prima met mijn kpn.

  12. Na mijn OS 3.0 update deden zowel MMS als tethering het gewoon direct. Ik heb niets vreemds gedaan, gewoon de officiele firmware erop geknald, en gaan, al dan niet met die banaan.

  13. Weet iemand zo 1,2,3 de instellingen voor T-Mobile? Dat is nl. niet terug te vinden hier.

  14. Is het nou al mogelijk om mms op de 2g te krijgen? (zonder swirly mms)

  15. @Tom: Waarom zou je eigenlijk nog MMS gebruiken, als je ook (gratisch!) kan mailen? Kan me niet herinneren dat ik het ooit heb gebruikt (maar gek genoeg wil ik het wel werkend hebben, voor het geval dat).

  16. Erg handig dit voor mensen die MMS gebruiken. Ik vraag me af of er daadwerkelijk nog wel mensen zijn die het gebruiken.

    Waarom zou je nog een MMS versturen. Je kunt immers alles via je mail kwijt (waarbij je ook geen last hebt van de beperkte datalimiet bij MMS). Als er later een rapport verschijnt met daarin het aantal verstuurde MMS-berichten zou ik dat graag willen zien. Ik denk dat MMS uit de gratie is en snap daarom ook niet de ophef die bij in maart bij de aankonding van deze functie bij OS 3.0 was.

    *Edit*
    @ Gonny van der Zwaag

    Ja gek genoeg wil je het wel werkend hebben! Haha. Het zelfde geldt bij de menuweergave van de optie om je batterij in percentage weer te geven. Het is voor mij makkelijker om dat gewoon via de mogelijkheden die een Jailbreak geeft, gebruik te maken, maar toch wil je de optie in je menu hebben.

  17. hehe eindelijk nu met kpn mijn mms werkend gekregen. en idd ik gebruik het zelden maar het is gewoon een optie die ik werkend wilde hebben.

  18. Ik heb het op Telfort ook nog niet werkend maar ga nog wel even proberen. Heb de file geïnstalleerd om tethering te activeren en die doet het nu goed, maar mms wil ik ook werkend hebben. Het argument dat MMS achterhaald is vind ik een erg zwak argument. Het aantal mensen met een smartphone en die 24/7 mail checken of push mail hebben is echt niet zo groot. Dan is het behoorlijk leuk om een sms te ontvangen waar opeens een hylarische foto bij zit. Mms heeft dus een goede meerwaarde voor mij..50ct is best veel maar voor een goede grap zeker waard 😉

  19. Iemand ook de juiste instellingen voor Vodafone gevonden? Ik krijg het maar niet aan de praat..

  20. Wat een ontzettend 1-richting denken af en toe door sommigen! Mijn schoonvader bloeit helemaal op van een fotootje van z’n kleinkinderen via MMS! Niet iedere ontvanger heeft e-mail op z’n mobiel!! Dank voor de juiste instellingen!

  21. kan aan mij liggen maar ik vind in deze post nergens een link waar ik mms kan instellen, kom alleen op de t-mobile website waar ik vervolgens nergens “mms-instellen” kan kiezen…

    daarnaast kan ik niet bij instellingen/algemeen/netwerk/mobiele netwerk komen – mobiele netwerk staat er simpelweg niet tussen! iemand enig idee waarom? ik heb zelf t-mobile

  22. Leuk dat bij Qelp voor de originele iPhone Installer geinstalleerd is!

  23. hier de instellingen voor vodafone mms

    APN live.vodafone.com
    Gebruikersnaam vodafone
    Wachtwoord vodafone
    MMSC mmsc.mms.vodafone.nl:80
    mms proxy 192.168.251.150:8799
    maximale mms-grootte 300000
    MMS UA Prof URL niet

  24. Het is al een aantal keer voorbij gekomen, maar vraag het nog maar 1x omdat niemand er echt een antwoord op lijkt te hebben:

    – Hoe zit het met de 2G?

    Ik heb simpelweg niet de MMS instellingen tab. De Netwerk tab heb ik wel, maar er gebeurt niets als ik “Internet” (Telfort) als APN invoer. Er verschijnt geen MMS optie, ook niet na een herstart.

  25. Origineel geplaatst door dendioo
    kan aan mij liggen maar ik vind in deze post nergens een link waar ik mms kan instellen, kom alleen op de t-mobile website waar ik vervolgens nergens “mms-instellen” kan kiezen…daarnaast kan ik niet bij instellingen/algemeen/netwerk/mobiele netwerk komen – mobiele netwerk staat er simpelweg niet tussen! iemand enig idee waarom? ik heb zelf t-mobile

    Ja vreemd genoeg heb ik hetzelfde probleem!

  26. Voor de Belgen onder ons:
    ik ben bij proximus en met de volgende instellingen werkt MMS perfect met enkel
    MMSC: mmsc.proximus.be/mms
    mms-proxy: 10.55.14.75:80

    da’s al 🙂

  27. Ik tweak geen telefoons. Een telefoon moet gewoon goed zijn als je hem koopt. Anders koop ik een andere die wél voldoet.

  28. @Sjaak:

    Ik heb telfort ook nog niet werkend gekregen, zou graag zien wanneer jij of ieder ander dat wel lukt.

  29. Kan iemand mij helpen met het instellen van internet voor de 1e generatie iPhone? Ik zit niet bij T-mobile maar bij Qick?! Ik kan de gebruikersnaam en APN bij OS 3.0 niet meer invullen, dit kon bij de vorige versie wel!! Help!!!

  30. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Tom: Waarom zou je eigenlijk nog MMS gebruiken, als je ook (gratisch!) kan mailen? Kan me niet herinneren dat ik het ooit heb gebruikt (maar gek genoeg wil ik het wel werkend hebben, voor het geval dat).

    Zoals iemand hier ook al eerder zei, niet iedereen kan/wil overweg met email, zeker niet op telefoon. Mijn moeder heeft geen email op d’r telefoon is allang blij als ze kan bellen en sms-en met dat ding. Een MMS-je openen en bekijken lukt dan ook nog wel.

    Uiteraard maak ik zoveel mogelijk gebruik van mail als ik degenen wil bereiken van wie ik weet dat ze dat ook hebben. Maar als ik een leuke foto van m’n nichtje wil mailen naar oma dan is een MMSje wat voor de hand liggender. 😉

  31. Bij mij werkt MMS zonder dat ik iets heb moeten instellen..

  32. bij mij deed hij het ook in een keer, maar dan wel dat de ontvanger een link kreeg naar t-mobile. nu doet hij het niet meer, krijg een foutmelding (bericht is niet verstuurd)met een rood uitroepteken naast de foto .
    al een paar keer weer geprobeerd maar ..helaas. en wel zeker elke keer de kosten in rekening brengen ….

  33. Ik heb een 3G unhacked en een Vodafone abonnement. Heb alle “juiste” instellingen maar kan nog steeds niet MMS-en. Bij ontv moet ik nog steeds naar website en bij verz blijft verzendbalk hangen. Bij instellingen is Mijn Nummer onbekend. Weet ook niet hoe dit te wijzigen. Iemand idee of dit oorzaak kan zijn en hoe op te lossen??

  34. Ik heb MMS perfect werkende met Vodafone. En een officiele simlockvrije iPhone.
    Als ik nu een groeps SMS wil verzenden, wordt dit automatisch een groeps MMS en wordt dus ook als MMS verzonden.
    Iemand hier al een oplossing voor gevonden?

  35. mms werkt bij mij helaas ook niet… Kun je het ergens handmatig instellen? Het lukte niet te versturen voordat ik een tethering profiel gebruikte en nu erna ook niet…

    Is het ergens handmatig in te kloppen in de iPhone 3G?

  36. Heb je al je eigen nummer ingevoerd bij algemene instellingen?@G:

  37. Evenals een aantal anderen kan ik ook nergens de MMS instellingen voor T-Mobile vinden… sterker nog… ik weet niet eens WAAR ik dat in moet stellen. 😛 Iemand?

    Hoef niet eens zelf te kunnen versturen, maar ik heb een broer die nogal eens MMS wil sturen naar me en ben het zat daarvoor steeds naar de T-Mobile site te moeten surfen.

  38. Het enige antwoord dat ik tot nu toe over MMS op de iPhone 2G heb, is gevormd door het aantal keer dat deze vraag gesteld wordt. Ik ga er dus maar vanuit dat dit niet mogelijk is.

  39. Ik ga het niet gebuiken…. Maar wil het wel werkend hebben…. Gewoon omdat het kan….. Niet omdat ik het wil.. Heheh mailen is gratis! XD

  40. Geen idee of MMS nu werkt, ben echter niet van plan het te gaan gebruiken. Gewoon de TMobile IPCC downloaden en het zal werken.

  41. Ik heb een 1ste generatie gehackte iPhone (Vodafone) met versie 3.0 draaien, maar ik zie in de SMS-editor niet de mogelijkheid om foto’s te versturen, iemand tips?

  42. Origineel geplaatst door patrick
    ??? Ik heb tot nu toe altijd Nokia’s gehad en ben van plan om een Iphone te gaan halen. Tot op heden heb ik bij ál mijn Nokia’s nog nooit wat hoeven te den. Diverse providers, diverse toestellen. Out of the box deed alles het! Ook de MMS !!
    Ik dacht dat de Iphone zo’n gebruiksvriendelijk toestel was.

    Dat is het ook. Ik heb die instructie-flauwekul dan ook helemaal niet nodig gehad. Gewoon een MMS verzonden vanaf mijn iPhone en dat kwam keurig aan aan de andere kant. Een MMS ontvangen was ook helemaal geen punt, dus ik vraag me af waar dit hele bericht op slaat.

  43. Ik heb inmiddels een paar verschillende instellingen van verschillende sites geprobeerd maar krijg MMS met Telfort nog steeds niet aan de praat. Iemand die het wel is gelukt?

  44. Hi en MMS werkt nu gelukkig ook.
    Ik experimenteerde zelf al met enkele instellingen maar nu is het ok.
    Een plaatje gemaakt met de iPhone versturen duurt wel een paat seconden, maar das geen punt.
    Bedankt voor de hulp.
    Nu nog even kijken hoe het zal werken vanuit het buitenland, want dan heb ik wellicht de instellingen nodig van de provider ter plaatse ???

  45. Hehe, dat is nu ook de eerste keer dat iets goedkoper is in België. Ik zit bij Proximus en ik moet maar 0.25 cent betalen om een MMS’je te sturen.

    Proximus heeft ook al een PDF’je gemaakt voor gebruikers van iPhone 3.0 software. Hierin staan alle instellingen.

  46. Je hebt je mms-instellingen ook nodig voor een groeps sms!
    stelletje ratten dat het zijn want een smsje kost 10 cent en een mms 50 cent! terwijl er geeneens een plaatje bij zit!

  47. vul deze gegevens in bij de mobiele data en je mms werkt ook met tethering (wel even je wiffi uitzetten)
    T-Mobile (NL)
    MMSC: http://t-mobilemms
    Proxy: 10.10.10.11:8080
    APN: mms
    user: tmobilemms
    pass: tmobilemms

  48. het kan aan mij liggen maar waar vind ik tethering trouwens?

  49. @rich: had ik nog niet gedaan, inmiddels wel, maar maakt geen verschil…

    @joris: waar kun je dat instellen? Ik heb mijn hele iPhone instellingen menu doorzocht, maar kan het nergens vinden..

  50. Ik heb een orginele unlock, met een Hi simkaart. De instellingen erin gezet, de iphone uit/aan gezet, maar het mms-je word niet verzonden, er komt een rood uitroeptekentje bij te staan. Helaas ! Iemand hetzelfde probleem ?
    Tevens vraag ik mij af… stuur ik nu alleen maar mms-jes (als ie het zou doen natuurlijk) of gaat het allemaal automatisch? Kan namelijk niet zien of ik nou een sms of mms verzend toch?

    Help..

  51. Yeah hier de domste vraag van vandaag… 🙂 Iphone 3G 3.0 Welke app gaan we gebruiken dan? Instellingen vodafone zoals hierboven kloppen. Ik had altijd swirly MMS maar die is verzwoenden.. Iemand tips?

  52. Origineel geplaatst door Jan-Peter
    Yeah hier de domste vraag van vandaag… Iphone 3G 3.0 Welke app gaan we gebruiken dan? Instellingen vodafone zoals hierboven kloppen. Ik had altijd swirly MMS maar die is verzwoenden.. Iemand tips?

    Oke.. SwirlyMMS2 is in cydia maar nog niet klaar voor 3.0 🙁 die valt dus vooralsnog af… heeft iemand een suggestie?

  53. Voor iedereen die al de GM heeft geinstalleerd en dus niet de officiele ipcc file geinstalleerd heeft staan doe het volgende:

    zet eerst de ipcc upload in itunes aan:
    http://www.ihackintosh.com/2009/06/how-to-enable-carrier-bundle-support-in-itunes-82-in-mac-windows/

    daarna
    zoek je je provider in deze lijst:
    http://ax.phobos.apple.com.edgesuite.net/WebObjects/MZStore.woa/wa/com.apple.jingle.appserver.client.MZITunesClientCheck/version

    en download je de ipcc file die daarbij hoort. voor TMobile_nl is dat: http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/CarrierBundles/061-5427.20080909.pt54f/TMobile_nl.ipcc

    open itunes en upload je carrier setting file.
    Bij mij werkt het nu eindelijk!
    het schijnt wel dat nu de tethering niet meer werkt.

  54. en via proximus.?

  55. Instellingen voor MMS via proximus:

    * APN = event.proximus.be
    * Username = mms
    * Password = mms
    * IP = 10.55.14.75
    * Port =
    o 9201 (for WAP1.0)
    o 80 (for WAP2.0)
    * URL = mmsc.proximus.be/mms

    Of download de handleiding van proximus (PDF)
    of kijk op deze foto: http://www.jimability.com/blog/wp-content/uploads/2009/06/iPhoneProximusMMS1.png

  56. Vorige week de instellingen van Hi via die site ingesteld.
    Alles werkte.
    Nu werkt de mms niet meer en verdwijnen de instellingen steeds na het ingeven.
    Ook ontdekte ik dat er nu op de site van Hi andere waarden worden opgegeven voor de mms instellingen.
    Na die nieuwe waardes kan ik soms 1 mms versturen en dan zijn de gegevens weer verdwenen…
    Ik kan geen save of bewaar ontdekken dus waar ligt de fout.
    Ik heb 3G met UMTS kaart en 3.0.

  57. Origineel geplaatst door sid
    mmsc.proximus.be/mms

    ik heb 3.0 geinstalleerd op men 3G maar er komt gewoonweg geen mms icoontje of by instelling ->berichten heb ik ook de optie niet om mms aan of uit te zetten,,,,help? 😛

  58. Wie schetst mijn verbazing?
    Niemand? Ok dan doe ik het zelf wel….!
    De oude Hi MMS waardes maar weer eens ingegeven en een mms gestuurd naar mezelf, en, jaja het kwam echt aan.
    De oude Hi/MMS waardes blijven staan in de instellingen, maar hoe lang nog…..?
    Uitzetten, lang uitlaten, weer opstarten, het helpt echt, maar wat een gedoe….

  59. Ik ben terug gegaan naar de winkel. Ik heb een 3Gs gekocht zaterdag en kan wel MMS ontvangen maar niet versturen.
    De winkel kwam er ook niet uit, ondanks echt goed zoeken. De optie ‘mobiele netwerk voor mms’ is geen bestaande optie in mijn netwerk menu.

    Ze hebben nu een ‘case’ aangemaakt. Ben benieuwd wat daar uit komt. Ik MMS juist wel veel, omdat de website waar ik voor werk een MMS applicatie heeft waarbij je foto’s direct zichtbaar op de website hebt als je ze mmst. Via mail werkt dat niet (bewust, spam).

  60. @Gerard:

    Origineel geplaatst door GerardIk heb MMS perfect werkende met Vodafone. En een officiele simlockvrije iPhone.
    Als ik nu een groeps SMS wil verzenden, wordt dit automatisch een groeps MMS en wordt dus ook als MMS verzonden.
    Iemand hier al een oplossing voor gevonden?

    Heb je hier al een oplossing voor gevonden? Ik heb namelijk het zelfde probleem.

  61. Met Hi en de oude instellingen werkt het nu goed op mijn 3G.
    De site van Hi geeft dus momenteel de verkeerde intstellingen.
    Althans, ze werken gewoon niet.
    De codes zijn dus niet: hi/hi
    Maar Hi/gprs
    De rest klopt wel.

  62. Update: Ik sta nog steeds open voor echte oplossingen voor het onderstaande probleem maar ik ben er wel achter gekomen dat als je het plusje gebruikt om meerdere ontvangers toe te voegen het een sms blijft…

    Origineel geplaatst door Gerard
    Ik heb MMS perfect werkende met Vodafone. En een officiele simlockvrije iPhone.Als ik nu een groeps SMS wil verzenden, wordt dit automatisch een groeps MMS en wordt dus ook als MMS verzonden.Iemand hier al een oplossing voor gevonden?

  63. En hoppa…..
    de laatst ingegeven instellingen blijken weer verdwenen.
    Ik kwam erachter toen een mms niet verzonden kon worden.
    Nieuw ingeven, nieuw opstarten en het werkte weer een enkele keer, maar dan waren de gegevens weer verdwenen.
    Sorry, maar ik geeft het echt op om nog langer zo door de rotzooien.
    Of…ben ik echt de enige die het niet goed werkend krijg op mijn 3G met 3.0 ?

  64. Ik heb een iPhone 3GS zonder jailbreack en T-Mobile abo.
    kan aan mij liggen maar ik vind in deze post nergens een link waar ik mms kan instellen, kom alleen op de t-mobile website waar ik vervolgens nergens “mms-instellen” kan kiezen…

    daarnaast kan ik niet bij instellingen/algemeen/netwerk/mobiele netwerk komen – mobiele netwerk staat er simpelweg niet tussen! iemand enig idee waarom?
    Iemand met een echt werkende oplosing ???

  65. hoi
    ik krijg alleen een link van 1667 waar http://www.hi.nl/mms bij staat met een berichtcode erbij terwijl mijn instellingen kloppen
    weet jij misschien wat er fout kan gaan ?

  66. Ben er na zeer veel omzwervingen bij HI achter gekomen dat men daar kampt met een MMS storing. Kon ook steeds wél verzenden maar niet ontvangen.
    Er schijnt(???) aan gewerkt te worden!

  67. Dat geld dan ook voor tmobile? Ik geloof er helemaal niets van. Bij Instellingen >Algemeen > Netwerk kan ik nog steeds niets invullen, ondanks alle profiel probeersels aangedragen op internet.

  68. Onterechte kosten MMS bij T-Mobile.

    Sinds de 3.0 update is het mogelijk om MMS berichten te versturen. Bij Instellingen is het sindsdien o.a. ook mogelijk om een onderwerpregel in je SMS berichten ‘aan te zetten’. Dat heb ik indertijd dan ook gedaan.

    Afgelopen week kreeg ik de juli factuur. Met enige verbazing zag ik dat ik in juli 27 MMS berichten zou hebben verstuurd a 50ct. Zover ik kon nagaan heb ik (slechts) 5 MMS verstuurd maar GEEN 27!.

    Met de gespecificeerde rekening en mijn SMS historie op de iPhone ben ik ieder bericht nagegaan dat volgens T-Mobile een MMS zou zijn.

    Groot was mijn verbazing. Alle berichten waar ik als SMS bericht iets in de onderwerpregel had geschreven zoals bijvoorbeeld ‘Hallo’ of “Goedemorgen” is door T-Mobile aangemerkt als MMS bericht en dus gefactureerd als 50ct.

    Bij navraag bij T-mobile bleek dat ze het een vreemd verhaal vonden en dit nog niet eerder hadden gehoord….. Ik heb het bewijs met de factuur en de SMS historie bij de hand.

    Inmiddels heb ik ook de OPTA/Consuwijzer geinformeerd over dit geval omdat ik vind dat T-Mobile op een onrechtmatige manier de MMS berichten factureert.

    Er gaat nu een aangetekende brief naar T-mobile met het bewijsmateriaal. Want er klopt iets niet. Een SMS bericht met een ingevulde onderwerpregel is volgens mij geen MMS bericht en kan/mag dan ook niet als MMS bericht worden gefactureerd.

    Tot nader order heb ik de ‘onderwerpregel’ weer uitgezet. Er moet eerst duidelijkheid komen van de kant van T-Mobile wat zij nu precies als SMS of als MMS bericht zien.

    Vraag: Hebben andere Iphone bezitters dit probleem ook al geconstateerd??

  69. T-Mobile heeft niks fout gedaan, jij bent zelf de fout in gegaan. Een SMS ondersteund geen onderwerpregel, dit is een MMS feature en die heb je zelf aangezet. Het staat in het menu inderdaad niet duidelijk bij de optie, maar dit is niet de schuld van T-Mobile, eerder de schuld van Apple.

  70. @Liquid2ubstanc3: @Liquid2ubstanc3:
    Een klantenservice medewerker van Tmobile heeft heeft mij twee weken geleden zelf laten weten (na intern overleg, zei hij) dat alle SMS berichten met of zonder onderwerpregel gewoon worden berekend als SMS bericht.

    Dan is er dus ook onduidelijkheid bij T-mobile, toch?

  71. Ik heb zelf nog nooit gezien dat een sms bericht een aparte onderwerpsregel heeft als optie. Ik had zelf in iedergeval gelijk door dat een onderwerpsregel een MMS feature was omdat het voor 3.0 niet mogelijk was.
    Over die klantenservice medewerker kan ik niks zeggen, maar uit ervaring weet ik dat ze het niet altijd juist hebben, laat staan dat ze de sms/mms opties van elke telefoon kennen.

  72. Ik heb een iPhone 2G met 3.0.1. en Hi abbonnement! Ik heb via die website opgezocht bla bla 😛 Maar ik krijg het niet werkend! Heeft iemans tips?

    Thanks! Xx

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.