Instructies voor MMS instellen op de iPhone 3G

Is het nog steeds niet gelukt om MMS op je toestel in te stellen, dan helpen de instructies van Qelp wellicht. Dit bedrijf heeft stapgewijze MMS-instructies gemaakt voor de meeste Nederlandse operators en twee Belgische.

qelpQelp is een Nederlands bedrijf, dat gebruikers helpt bij het instellen van de mobiele telefoon. Ze werken in opdracht van de meeste mobiele operators en geven stap voor stap instructies, zodat onhandige gebruikers er ook mee uit de voeten kunnen. Omdat veel mensen problemen lijken te hebben met het instellen van MMS, hebben ze specifieke instructies daarvoor gemaakt. Het gaat om de Nederlandse operators KPN, Hi, Telfort, T-Mobile en Rabo Mobiel en de Belgische operators BASE en Jim Mobile. Mocht je een abonnement bij één van deze operators hebben en nog steeds moeite hebben om MMS werkend te krijgen, dan helpen onderstaande instructies verder.


Onderstaande linkjes sturen je door naar de websites van de betreffende operator. Vodafone staat niet in het lijstje, omdat zij niet gebruikmaken van de diensten van Qelp. Vodafone heeft wel een online tool om instructies naar je toestel te sturen. Helaas staat de iPhone 3G niet in het lijstje, maar zoek je de gegevens op voor een HTC-toestel en volg je verder de instructies bij één van de andere operators, dan moet het ook lukken.

Nederland

De configuratie voor MMS gaat bij T-Mobile automatisch via iTunes. Wel zijn op de hierboven genoemde pagina bijvoorbeeld ook de aanwijzingen te vinden voor het instellen van T-Mobile Hotspots.

België

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

74 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.