Instashare extensie deelscherm

Instashare laat je sneller bestanden uitwisselen met extensie

De deelapp Instashare heeft een extensie voor iOS 8 gekregen, waarmee je snel bestanden kunt uitwisselen met andere smartphones, tablets en computers.

Instashare extensie deelschermDe deelapp Instashare heeft een extensie voor iOS 8 gekregen, waardoor de applicatie voortaan tussen de deelopties staat in de Foto’s-app, Safari en apps van ontwikkelaars. Je hoeft hierdoor niet langer de app op te starten om iets met Instashare te delen: je tapt op de knop en geeft aan met wie je iets wil delen.

Instashare ExtensieMet Instashare kun je een bestand op je iPhone, iPad of iPod touch snel delen met een andere smartphone, tablet of computer. Hiervoor gebruikt de app je Wi-Fi-verbinding of Bluetooth. Er is een hoop veranderd sinds we in februari 2013 voor het eerst over Instashare schreven. Zo heeft Apple zelf een alternatief in iOS toegevoegd genaamd AirDrop, wat ook op Macs gebruikt kan worden. Toch blijft Instashare een bruikbaar alternatief, omdat de app ook beschikbaar is voor Android en Windows.

Instashare bevindt zich vanaf de update in het deelscherm van de iPhone. Nadat je de update hebt geïnstalleerd open je de app, verleen je hem de benodigde rechten door de stappen op het scherm te volgen en open je bijvoorbeeld de Foto’s-app. Daar tap je op een afbeelding, druk je op de deelknop onderin het scherm en veeg je de bovenste rij iconen opzij totdat de Meer-knop verschijnt. Door hierop te tappen kun je Instashare toevoegen tot je deelopties.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 november 2014, 12:45
Categorie Apps
Onderwerp airdrop

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.