Reacties voor: Populaire podcast-app Instacast stopt wegens geldgebrek

De populaire podcast-app Instacast stopt wegens geldgebrek. Ook de apps Snowflake en Snowtape voor de Mac stoppen, door geldgebrek bij de ontwikkelaar.

Reacties: 7 reacties

  1. Tuurlijk, op 13 juni nog bijgewerkt en nu stopt de maker met al zijn activiteiten.
    Ik geloof er niets van.

  2. Gekocht door Apple?

  3. Triest maar wederom een voorbeeld dat het App eco systeem niet altijd goed werkt.

    Zeker als je kijkt naar Vemedio zie je dat m.i. Martin Hering in het verleden te veel hooi op zijn vork heeft genomen en ook verkeerde keuzen heef gemaakt.

    Ooit begonnen met snowTape op de mac wedden dat vanaf 2009 ook iOS apps en ze zijn ook allemaal weer verdwenen. SnowTape iOS, SnowTape Remote iOS, een app om kaarten te versturen en nu dan ook Instacast. Natuurlijk ook zijn Mac apps Instacast, SnowTape en SnowFlake.

    Instacast had natuurlijk geld moeten opbrengen maar er was altijd wel gedoe rond updates, pricing en bepaalde extra abonnementen.

    Jammer, maar kijk ook eens naar devs als Bjango (Marc Edwards) , TapTaptap en TapBots die heel veel apps al niet meer ondersteunen (lees: updaten)

    Origineel geplaatst door Robert
    Gekocht door Apple?

    Niet echt. @martinhering gaat voorlopig freelancen

  4. Het rijmt idd niet echt

  5. Waarom wordt Downcast hier niet genoemd? Veel completer dan alle andere podcast-apps met zowel Mac OSX app en iOS apps (gesynchroniseerd tussen de verschillende platforms)

  6. Ik sluit me aan bij Luisteraar: al jaren is Downcast voor mij de nummer 1 podcast app: regelmatige updates, stabiel in gebruik en met alle functies die ik kan bedenken. Heb als fanatiek podcastgebruiker even Instacast gebruikt, maar vond het toch echt de mindere app.

  7. Jammer. Dan toch maar weer terug naar Downcast.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.