ING Beleggen op de iPhone met Apple-aandelen.

ING laat je eenvoudig beleggen vanuit nieuwe app

ING Beleggen is een nieuwe app waarmee je meer kunt doen met je beleggingen. De app laat je bijvoorbeeld een watchlist maken, zodat je koersen in de gaten kunt houden.

ING Beleggen op de iPhone met Apple-aandelen.
Heb je beleggingen bij de ING, dan kan je die nu ook in een aparte app beheren. ING heeft de Mobiel Beleggen-app uitgebracht waarmee je via je iPhone al je beleggingen kunt bekijken en toevoegen. De app werkt ook samen met de normale ING Bankieren-app.

ING Beleggen op de iPhone

Als je bij de ING beleggingen hebt, dan kun je deze momenteel al inzien in de normale Mobiel Bankieren-app. Meer dan dat kun je echter niet, maar in dat gat springt de nieuwe ING Mobiel Beleggen-app. De app is de afgelopen tijd al met klanten getest maar is er nu voor iedereen met een Zelf op de Beurs-rekening. Na een korte introductie kun je in de app inloggen met je mobiele pincode die je ook voor de Mobiel Bankieren-app gebruikt. Je hoeft daardoor niet een extra toegangscode te onthouden. ING Beleggen ondersteunt helaas geen Touch ID.

Inloggen bij ING Beleggen.

Zodra je met de inlogcode ingelogd bent, zie je meteen al je beleggingsrekeningen. Via het menu onderin kun je wisselen tussen je portefeuille, bekijk je de index of maak je een eigen watchlist. Zo kun je eenvoudig koersen in de gaten blijven houden van je favoriete bedrijven. Mocht je geen beleggingsrekening hebben, dan kun je ook in de app rondkijken en actuele beurskoersen inzien. De app lijkt qua vormgeving verder erg op de standaard Mobiel Bankieren-app, maar is qua indeling en navigatie dus wel aanzienlijk anders.

Grafiek in ING Beleggen.

ING geeft aan dat de app de komende tijd nog uitgebreid gaat worden, waardoor er meer mogelijk is. Zo kun je straks ook in de app geld overschrijven naar een beleggingsrekening en komt er ondersteuning voor Beleggen met Beheer, zodat je beleggingen geregeld worden door de ING zelf.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2017, 14:32
Categorie Apps
Onderwerpen beleggen, ing bankieren
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.