Infuse op Apple TV vernieuwd.

Infuse en Plex slaan handen ineen

De veelzijdige mediaspeler Infuse werkt nu ook nauw samen met Plex. Als je je eigen video's toegevoegd hebt aan de Plex-mediacenter, kun je deze nu ook via Infuse afspelen door de twee aan elkaar te koppelen. Daarnaast heeft de Apple TV-app een nieuwe look gekregen.

Infuse werkt met Plex

Als je app Plex gebruikt als mediacenter voor al je eigen films, maar Infuse een betere videospeler vindt, dan kun je de twee diensten nu combineren. Versie 5.7 van Infuse werkt nu samen met de populaire media-app Plex. In de instellingen van Infuse kun je nu inloggen met je eigen Plex-account en de content vervolgens afspelen via Infuse. Je kan daarom altijd bij je eigen video’s, of je nou thuis of onderweg bent. Je bibliotheek, metadata zoals genre, jaartal en titels, artwork en kijkhistory blijven synchroon. De video’s worden in Infuse in de volledige originele resolutie afgespeeld, inclusief lossless audio als dat beschikbaar is.

Infuse en Plex koppelen.

De Plex-samenwerking werkt zowel in de iOS-app als in de Apple TV-app van Infuse. Op de Apple TV selecteer je rechtsboven het tandwiel, gevolgd door Netwerk shares > Verbinden met Plex. Je kan dan de QR-code scannen met de Camera-app en de autorisatiecode invoeren. Op iOS ga je naar Bestanden toevoegen > Verbinden met Plex. Vervolgens log je in met je eigen Plex-gegevens om je bibliotheek te bekijken.

Vernieuwde look voor Apple TV-app
De samenwerking met Plex is niet het enige nieuwe aan versie 5.7 van Infuse. De app heeft namelijk ook een aangepaste look gekregen. De opties Favorites en Lists ziet er in de nieuwe versie iets anders uit. Bij Favorites vind je je knoppen om snel naar je bibliotheek, films of tv-series te gaan. Met mooie gekleurde icoontjes staan deze op het beginscherm van Infuse. Daaronder vind je de Lists, een lijst van films binnen een door jezelf ingesteld criterium. Je ziet hier bijvoorbeeld de films die je onlangs toegevoegd hebt, maar ook de series die je nog niet gekeken hebt of films van een bepaald genre.

Infuse op Apple TV vernieuwd.

Je voegt onderdelen aan de favorieten of lijstweergave toe door deze ingedrukt te houden met de Siri Remote. Je kan eventueel zelf een naam geven aan deze lijst of favorieten en vervolgens kies je voor de lijst- of favorietenweergave. De update van versie 5.7 geldt zowel voor de gratis versie van Infuse als voor Infuse Pro, de betaalde variant met extra opties zoals iCloud-sync.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 april 2018, 15:45
Bron Bron Infuse
Categorie Apps
Onderwerpen infuse, plex

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.