Infuse 4: favorieten voortaan met eigen covers

Infuse 4.0: meer ondertiteling-opties en aangepast voor iPad Pro

Infuse 4.0 is een grote update van de videospeler, met optimalisaties voor de iPad, verbeterd afspelen via AirPlay en Chromecast en meer keuze uit ondertitels in verschillende lettertypes en -groottes.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Groot nieuws vandaag voor liefhebbers van de film- en video-speler Infuse. FireCore heeft een flinke 4.0-update uitgebracht, die de geluidskwaliteit van je films sterk verbetert. Volgens de makers hebben ze de app grondig verbouwd, al ziet het er aan de buitenkant nog erg vertrouwd uit.

Infuse 4: favorieten voortaan met eigen covers

Infuse 4.0 voor iOS

Infuse is een videospeler waarmee je bijna elk videoformaat kunt afspelen op je iPhone en iPad. Je hoeft bestanden niet eerst te converteren, maar kunt meteen beginnen met kijken. De app is geoptimaliseerd voor iOS 9 en werkt onder andere met trakt-synchronisatie en AirPlay. Infuse 3.0 beschikte al over een volledige licentie voor Dolby (AC3/E-AC3), DTS én DTS-HD audio en dat is in Infuse 4.0 gelukkig nog steeds het geval.

Infuse 4 voor iOS is nu geoptimaliseerd voor de iPad Pro, maar werkt ook op andere iPhones en iPads en stuk beter. Het bevat volledige ondersteuning voor VoiceOver, zodat ook mensen met visuele problemen de app kunnen bedienen. Ophalen van metadata gaat bliksemsnel en je er zijn allerlei optimalisaties doorgevoerd voor het streamen. Bij favorieten en folders stel je nu eigen covers in, zodat je de app nog meer naar eigen smaak kunt indelen. Dat geldt ook tijdens het afspelen, want je hebt nu meer opties voor ondertitels, zowel wat lettertype als wat lettergrootte en -dikte betreft. Wil je liggend in bed nog wat films kijken dan zul je het slotje waarderen waarmee de iPad in landschapsweergave blijft.

Infuse 4.0 geoptimaliseerd voor iPad Pro

Dit zijn alleen nog maar de nieuwe functies. Er is ook een flinke lijst van dingen die zijn verbeterd, zoals betrouwbaarder afspelen via AirPlay en Chromecast, verbeterd stoere van titels en soepeler afspelen van 4K-video’s.

Genoeg gepraat, het wordt tijd om te kijken. De update van Infuse 3.x naar 4.0 is gratis voor alle huidige gebruikers. Alle Pro-functies zullen automatisch meegaan en je krijgt als betalende gebruiker ook meteen alle Pro-functies in Infuse 4 op de Apple TV.

Infuse 4.0 voor Apple TV

Vandaag verscheen ook Infuse 4.0.3 voor Apple TV, met onder andere streamen van audio naar AirPlay-speakers, ondersteuning voor DivX/Xvid (.avi) en ook hier extra opties voor ondertitels. Je kunt de lettertypes, lettergrootte en -dikte zelf kiezen. Verder kun je nu aan de rand van het scherm klikken om tussen hoofdstukken te springen en wil je niet meer zien wat je eerder hebt gekeken, dan kun je ‘Recently Watched’ verbergen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2016, 14:13
Categorie Apps
Onderwerpen infuse, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.