Infuse 6.0

Infuse 6.0 werkt nu samen met AirPlay 2 en Bestanden-app

De videospeler Infuse heeft een flinke update gekregen naar versie 6.0, zowel voor iPhone, iPad als Apple TV. In versie 6.0 kun je voortaan instellingen van je bibliotheek, metadata en de voortgang van afspelen synchroniseren via iCloud.

Je kunt bijvoorbeeld beginnen te kijken op de iPad en vervolgens verder kijken op de Apple TV. De nieuwe weergave-engine zorgt vooral voor 4K HDR-films voor vloeiend afspelen. Er zit ook verbeterde ondersteuning voor ondertitels in dankzij OpenSubtitles. Dit houdt in dat je ondertitels zonder reclame kunt downloaden en bekijken. Dankzij nieuwe caching-servers gaat dit bovendien sneller en betrouwbaarder dan voorheen.

Infuse 6.0

De app werkt voortaan samen met de Bestanden-app, zodat je je video’s ook vanuit deze app kunt inladen. Bovendien kun je lokale bestanden tussen apps verplaatsen, in mappen sorteren of een andere naam geven. Ook is er nu ondersteuning voor AirPlay 2 voor audio die je op de HomePod en op andere geschikte speakers afspeelt. Je kijkt dan bijvoorbeeld de video op de iPad en speelt de audio af via een speaker. Het appicoontje heeft een kleine opfrisbeurt gekregen.

Infuse 6 met AirPlay 2

Infuse kan bijna elk formaat videobestand afspelen en laat het op een mooie manier zien. Zo kun je streamen vanaf een harddisk in je netwerk, maar ook video’s lokaal vanaf je iPhone afspelen. Infuse is handig voor mensen die hun verzameling dvd’s en andere video’s gedigitaliseerd hebben om thuis af te spelen.

Infuse 6.0

Infuse bestaat nu zes jaar op iOS en is gratis te gebruiken voor de basisfuncties. Voor de Pro-functies betaal je extra per maand of met een eenmalig bedrag. Je krijgt dan de mogelijkheid om meer videoformaten en HD-audio af te spelen en te streamen vanuit de cloud. Ook voor het gebruik van AirPlay moet je Pro-gebruiker zijn.

Meer info vind je in de blogposting van Firecore, de makers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 maart 2019, 21:40
Categorie Apps
Onderwerp infuse

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.