Reacties voor: Infograaf-wijzerplaat krijgt zeven nieuwe complicaties

Apple gaat de complicaties op de Infograaf-wijzerplaat verder uitbreiden. Dat blijkt uit gelekte info. Ze zijn te gebruiken op de Infograaf (Modulair)-wijzerplaat op de Apple Watch Series 4.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Ik blijf het gek vinden dat je niet zelf meer vrijheid krijgt in het maken van je watchface.
    Ik zou echt graag de tijd in het midden van mijn watch hebben (eventueel zelfs met seconden) met boven en onder steeds 3 complicaties. Ik heb het wel over een infograph modular watchface.

  2. Compilatie of complicatie, het eerste lijkt mij juist.

  3. Origineel geplaatst door CeesiPhone
    Compilatie of complicatie, het eerste lijkt mij juist.

    Het wordt al vanaf het begin complicatie genoemd.

  4. Ik heb Outlook ook als complicatie staan in de app, maar kan deze niet kiezen als complicatie in de wijzerplaat. Iemand een idee?

  5. Op zich mooi, maar ik had iets meer interactie gewild. Dit is geen complicatie maar gewoon een snelkoppeling…

  6. Dit zijn gewoon complicaties die allang beschikbaar zijn voor alle andere watch faces. Niets nieuws aan, ze waren er alleen nog niet voor de twee nieuwste watch faces. Dus de zin “Ze zijn alleen te gebruiken op de Infograaf (Modulair)-wijzerplaat op de Apple Watch Series 4” kan gewoon achterwege blijven, want dat is gewoon foutieve informatie.

  7. Heb standaard de infograph modulair… maar vind het sowieso raar dat je geen Home-icon kunt toevoegen terwijl dat wel bij andere watch faces wel kan.

  8. Origineel geplaatst door MLVC

    Dit zijn gewoon complicaties die allang beschikbaar zijn voor alle andere watch faces.

    Stond er inderdaad niet duidelijk, ik bedoelde dat de nieuw ontdekte voor die Infograaf (Modulair) nieuw zijn. Nu aangepast.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.