Reacties voor: IKEA komt met vernieuwde en goedkopere Tradfri-lampen

IKEA heeft vernieuwde lampen van de Tradfri-serie in haar webshop gezet. De vernieuwde lampen verschijnen naar verwachting in de tweede week van maart in de winkels. De lampen zijn iets feller, energiezuiniger en goedkoper.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Laat ze eerst hun beloofde HK rolgordijnen uit brengen. 🙁

  2. Ik wacht met smart op de HomeKit stekkers. Dan kan ik eindelijk veel van mijn bestaande verlichting via HomeKit schakelen.

  3. Origineel geplaatst door Bollie
    Ik wacht met smart op de HomeKit stekkers. Dan kan ik eindelijk veel van mijn bestaande verlichting via HomeKit schakelen.

    Helemaal mee eens.
    Alleen dan verkopen ze al die intelligentie overpriisde randapparaten niet meer…

  4. Hopelijk kunnen de nieuwe lampen ook op een lager percentage dan de huidige. Ik heb boven in de hal wat GU-10 spots hangen die reageren op sensor. Maar snachts geeft dit nog behoorlijk veel licht.

    Een sensor met ambient functie (zoals die van philips) zou ook zeer welkom zijn. Er gaan bij mij overdag nog veel lampen aan terwijl het niet nodig zou zijn.

  5. Ik wacht op de software zodat mijn al aangeschafte stekkers in gebruik kunnen worden genomen.

  6. Origineel geplaatst door Bollie
    Ik wacht met smart op de HomeKit stekkers. Dan kan ik eindelijk veel van mijn bestaande verlichting via HomeKit schakelen.

    Of ik zie het verkeerd, maar deze liggen gewoon in de Ikea? Heb ze nu letterlijk in mijn handen.

  7. Wij hebben 3wk geleden al in delft de nieuwe E27 lamp gekocht in de winkel er was een dikke voorraad

  8. Ben benieuwd of de nieuwe lamp op 1% niet zo fel brand zoals nu wel het geval is. Dan is het helemaal geweldig…

  9. Paar € meer uitgeven voor Philips Hue kom je ook wel weer overheen. Of wachten op goeie 30% korting aanbiedingen die er af en toe zijn. Heb je echt een veel beter, betrouwbaarder en eenvoudiger systeem voor. Uit eigen ervaring.
    Een keer de overstap gemaakt naar Ikea, maar nooit weer wat mij betreft. Brrr

  10. De update komt niet binnen bij mij

  11. Origineel geplaatst door DaniMol
    Paar € meer uitgeven voor Philips Hue kom je ook wel weer overheen. Of wachten op goeie 30% korting aanbiedingen die er af en toe zijn. Heb je echt een veel beter, betrouwbaarder en eenvoudiger systeem voor. Uit eigen ervaring.

    Een keer de overstap gemaakt naar Ikea, maar nooit weer wat mij betreft. Brrr

    Ik heb het juist andersom, Philips hue app is achterhaalt, updates laten op zich wachten, m’n twee jaar oude ambient tv kan ie niet vinden, klantenservice niet te bereiken en luisteren niet naar duizenden klachten, Philips lijkt het op te geven na jaren cashen.

    Ik denk dat Ikea hier heel groot mee gaan worden als ze ook nog met een slimme speaker gaan komen.

  12. @Bram: Hoe is de lamp qua sterkte op 1% vergeleken met de vorige versies?

  13. 1.8 bevat firmware updates voor devices maar juist NIET voor de bridge. De bridge blijft op versie 1.4.15. (No changes in Gateway.)

    Kwam er naar eens een update voor die gateway. Het ding is na een paar dagen niet meer te vinden vanuit HomeKit. Als Ikea nu een met die stekker komt, dan kan de gateway zichzelf om de dag uit-en-aan zetten. Hoef ik dat niet meer met de hand te doen. 🙂

  14. Zie net overigens dat de Signaalversterker van Tradfri nu ook in Nederlandse IKEA webshop ligt. Ben benieuwd of de versterker ook het Hue signaal versterkt (want zelfde standaard). Dat zou ik goed kunnen gebruiken om de bereikbaarheid van mijn philips-stekker (LWL001) in de keuken (uitbouw) te verbeteren.

  15. Voorraad info schuift elke week een weekje vooruit. In Breda komt nu pas in de week van 20 april..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.