IKEA Lillhult Lightning-kabel.

IKEA komt met gevlochten Lightning-kabels met MFi

IKEA komt binnenkort opnieuw met een accessoire voor je iPhone en iPad. De nieuwe Lightning-kabel is geweven, kost een paar euro en is voorzien van MFi-certificering.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

IKEA Lillhult: Lightning-kabel met MFi

Veel gebruikers klagen (terecht) over de kwaliteit van Apple’s eigen Lightning-kabels. Na verloop van tijd zorgt slijtage ervoor dat de kabels breken of niet goed meer functioneren. Of dat bij de nieuwe Lightning-kabel van IKEA betere geregeld is weten we nog niet, maar de kabels zijn in ieder geval van steviger materiaal gemaakt. De nieuwe Lillhult Lightning-kabel is namelijk van gevlochten textiel.

IKEA Lillhult Lightning-kabel.

De Lillhult iPhone MFI-kabel is opgedoken op de Nederlandse IKEA-website met een prijskaartje van €7,99. Het productnummer is 604.096.23. IKEA heeft ook een USB-C-versie €3,99. De kabel heeft een lengte van anderhalve meter en is MFi-gecertificeerd. Dat betekent dat de kabel gegarandeerd werkt met de iPhone en iPad. Dat is dan ook de reden dat deze Lightning-versie iets duurder is dan de USB-C-variant. Bij de kabel zit ook een elastische band zodat je hem op kan bergen.

Wij hebben zelf sinds half oktober de USB-c variant van de Lillhult-kabel in bezit en gebruik en de kabels voelen stevig en degelijk aan. Voor die prijs kun je wel een paar reservekabels door je huis of kantoor laten slingeren.

IKEA Lillhult kabel opgerold.

IKEA komt steeds vaker met accessoires voor iPhones, iPads en andere toestellen. De slimme Tradfri-verlichting werkt met HomeKit en binnenkort komen daar de IKEA Kadrilj en Fyrtur rolgordijnen bij, die ook werken met HomeKit. Daarnaast komt woonwarenhuis nog met een IKEA Tradfri signaalversterker. Deze is net als de Lightning-kabel nog niet in Nederland verkrijgbaar.

Revisiegeschiedenis:

  • 2019 - 11 januari: Artikel herschreven met prijsinformatie en beschikbaarheid.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2019, 18:23
Categorie Accessoires
Onderwerpen ikea, lightning
24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.