Reacties voor: iGloLEDset: gekleurde ledlampjes bedienen met je iPhone

De iGloLEDset is een lichtslang van 5 meter, die je met je iPhone of iPod touch kunt bedienen via Wi-Fi. De lichtslang reageert op beweging en aanraking van je iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Even doorslaan !!!

  2. Okë… Duur!!!

  3. Juistja of koop bij de blokker 5 meter ledlampjes voor 5 euro!!
    Je mag ze te besturen met je iPhone maar hij kan alleen op shuffle

  4. Oh maar de app is gratis

  5. okee…. HEEEEL VET!!!

    (sorrie, lichttech dan krijg je dat xD)

  6. Prijzig, maar wel erg leuk, en vermoedelijk kwalitatief iets beter dan de 3 euro blokker en action meuk.

  7. Ziet er leuk uit, maar ik ga geen kerstverlichting kopen die duurder dan mijn iPod.

  8. Sjezus…. als je daar 10 mins naar kijkt wordt je net zo hyper als die gast in het filmpje…

  9. Ik vind de prijs eigenlijk nog vrij redelijk. Ik heb zelf een aantal ‘living colors’ LED verlichtingsets van Philips thuis. Zo 1 bol kost ook snel zo’n €120. Ik heb ze zelfs nog een stuk meer betaald toen ze net uitkwamen. Wil je een grote muur vrij gelijkmatig verlichten, heb je er al snel 2 á 3 nodig. Dan is deze set toch een stuk voordeliger, en het geeft een hele hoop extra mogelijkheden. Binnenhuisverlichting welke een beetje speciaal is kost nu eenmaal geld. Ik vraag me alleen af hoeveel watt deze lampjes zijn.

  10. Ik hoop dat Phillips ook is zo’n app maakt!

  11. Een beetje duur maar wel heel gaaf! Ik hoop dat er binnenkort ook zo iets in nederland verkrijgbaar is voor een iets mindere prijs:)

  12. idee is goed. het is alleen zo jammer dat er geen vaart gemaakt wordt met LEDverlichting qua ontwikkeling. Dan zou een dergelijke extremiteit zoals dit met een idiote prijs niet nodig zijn.
    Met LED kun je veel doen, alleen de beschikbaarheid van de toepasbare technieken wordt erg moeilijk overgedaan

  13. wat een slecht product

  14. Ik heb hem net besteld. Het is wel duur, maar als ik zie wat ik al allemaal aan design-verlichting heb uitgegeven, kan dit er ook nog wel bij. Ik heb al een leuk plaatsje waar ik de verlichting in kan verwerken. Ben eens benieuwd hoe lang het gaat duren eer dat ik het pakketje ontvang. Moesten er mensen zijn die wat meer info willen (nadat ik het ontvangen heb), mogen jullie me altijd kontakteren. Je vindt mijn contactgegevens via het forum.
    .

  15. kan je dat bij blokker in belgie ook vinden,of ergens anders ,lijkt mij wel leuk !!

  16. Deze moet ik hebben! geweldig.

  17. Origineel geplaatst door Vinzei
    Deze moet ik hebben! geweldig.

    Exact mijn gedachte, toen ik het artikel las! Heb ze dan ook meteen besteld. Moest het je interesseren, prijs was €237,53 incl. verzending. Daar heb je nog geen 2 Phlips living color lights voor. Ik ben van plan om slechts 1 kleur continu te gebruiken (Wel af en toe een andere natuurlijk). Gaat prachtig zijn in mijn huis. Is er eens een feestje, laat ik ze mss wel eens knipperen 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.