Reacties voor: 7 ideeën die Apple van de Samsung Note 10 kan overnemen

Samsung heeft de Galaxy Note 10 en de Galaxy Note 10+ aangekondigd. Er zitten functies in die je bij Apple nog niet ziet. Wat missen we nog als doorgewinterde iPhone-gebruikers, waar onze vrienden die bij Samsung zweren straks wel mee aan de slag kunnen?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Zolang Android niet op de iPhone verschijnt ga ik toch niet weg bij Apple 🤪😂🤪

    Neemt niet weg dat sommige toevoegingen zeer welkom zouden zijn.

  2. @Ade: Het is voor mij andersom, jammer genoeg is er nog geen Samsung die op IOS draait, anders was ik al lang weg geweest!

  3. Samsung telefoons zijn inderdaad best mooi en goed. Maar het is de software en updates van software waarom ik nog steeds bij Apple zit.
    Android is een te brede software waardoor het op ieder apparaat steken laat vallen en (beveiliging) updates op de ene telefoon wel uitbrengt maar op de andere niet.
    Zou toch wat zijn als Apple iOS voor bepaalde Samsung top toestellen geschikt zou maken, maar gaat waarschijnlijk door andere hardware vereisten niet lukken.

  4. Voor de laatste nieuwe snufjes moet je bij Samsung zijn met vaak alle gevolgen van dien.
    Maar ik heb liever een toestel waarbij die snufjes wat later komen en intussen genoeg doorontwikkeld zijn zodat ze onder alle omstandigheden stabiel werken en ook meer verfijnd zijn.
    En daarvoor moet je bij Apple zijn.

  5. beide zijn voorzien van een 7nm 64-bit octa-core processor met maximaal 128GB RAM

    Dat is wel heel veel RAM voor een smartphone 😉

  6. @Ade: maar de vingerafdrukscaner onder het scherm van de S10 werkt perfect. En voor dat moet je bij Apple volgens de laatste geruchten minstens tot 2021 wachten…

  7. @Cihan: En voor goed een werkend FaceID/ gezichtscanner moet je dus weer niet bij Samsung zijn.
    Je punt?

  8. Ik ben bepaald geen fan van de ginmicks die samsung heeft in hun toestellen met als belangrijkste voorbeeld de lelijke gebogen randjes. Maar deze lijst met features zijn zeker de moeite waard.

    Een andere feature in androidland is de AI van de camera in de pixel 3, echt duidelijk veel betere beelden met dezelfde camera.

  9. @Cihan: Wat scheelt er aan de vingerafdruk van een iPhone? Bij mijn 7 plus 128Gb heb ik er zelfs nooit problemen mee dus zal in de nieuwere versies er zeker niets aan de hand zijn.

  10. Origineel geplaatst door Jan
    beide zijn voorzien van een 7nm 64-bit octa-core processor met maximaal 128GB RAM

    Dat is wel heel veel RAM voor een smartphone 😉

    Dat staat verkeerd. Andere sites hebben het over 8 en 12 gb

  11. Hilarisch……: “Toch staat bij Samsung de kopieermachine niet fulltime te draaien, want er zijn ook wel wat vernieuwingen en functies die je bij Apple nog niet vindt.”

    😂😂😂👍🏼👍🏼👍🏼

  12. Samsung is goed, heb er zelf een gehad maar Android is zo onoverzichtelijk. Op iedere Android smartphone is Android een beetje anders.
    iOS is gewoon veel simpeler in gebruik en overzichtelijker en het heeft dan nog zelfs een langere ondersteuning. Daar kunnen voor mij die 7 functies niet tegen op.

  13. @Aagje: Bixby knop was ook al zo’n succes uit eigen werk. Bixby ook trouwens

  14. Er is altijd ergens een betere functie te vinden.

    Maar ik hou het op Apple om de privacy privacy en privacy (ondanks de Siri-meeluister-issue(
    En het perfecte samenwerken van de apparaten natuurlijk.

  15. En niet te vergeten de S Pen die ook vanaf een afstand werkt met gestures. Dus als Apple nog plannen had om Pencil ondersteuning in te bouwen, staan ze nog op afstand.

    En zoiets is niet alleen handig voor de telefoon, maar daarmee kan ook de bediening van tvOS een stuk worden verbeterd i.p.v. die ouderwetse en knullige controller.

  16. @Arno1975: Zijn punt is dat sommige goed werkende features bij Apple wel heel lang duren. Dat faceid goed werkt weten we allemaal maar sommige gebruikers hebben liever fingerprint. Samsung heeft beide en geeft je keus.

  17. Ik kan me in veel punten wel vinden maar puntje zeven ben ik toch niet mee eens. Ik heb toch veel liever een notch dan een “kapotte pixel” in het scherm. Dat gaat me op den duur toch meer irriteren dan dat hoekje bovenin het scherm.

  18. Origineel geplaatst door Peter
    @Arno1975: Zijn punt is dat sommige goed werkende features bij Apple wel heel lang duren. Dat faceid goed werkt weten we allemaal maar sommige gebruikers hebben liever fingerprint. Samsung heeft beide en geeft je keus.

    Sorry hoor. Maar toen Apple touch-id kreeg werkte het gewoon. De vingerscanner van Samsung geeft niks dan problemen. Ik zou maar even wachten voordat je juist over je vingerafdruk in het scherm. Als de techniek klaar is had Apple het ook gebruikt, maar het is nog niet klaar. Samsung wil gewoon (een van de) eerste zijn en gaat daarna van alles proberen.

    Ik blijf lekker bij Apple. Vroeger 3 samsung toestellen gehad en 3x terug gebracht. Mooi, maar het werkt NET niet en het is snel kapot. Mijn vriendin gebruikt haar iPhone al 4 jaar en hij loopt nog steeds als een trein. Ik wil de eerste Samsung-toestel nog tegenkomen die het 4 jaar lang doet 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.