iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was woensdag 9 mei 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 9 mei 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

In deze nieuwe iCulture Vandaag nemen we een kijkje bij de overkant: wat heeft Google allemaal aangekondigd tijdens Google I/O? Voor iPhone-gebruikers hebben we de leukste Google I/O-aankondigingen op een rij gezet. Ook maakten we een lijstje van Android P-functies die we in iOS 12 willen zien, waaronder een slimmere manier voor de helderheid en verbeteringen voor Niet Storen. Voor fanatieke fietsers hebben we de leukste apps voor mountainbiken en meer op een rij gezet, terwijl we ook nog de Gecko Bounce bespreken, een stevige hoes voor je iPhone. Dat en meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • NU.nl (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - De NUjij-reacties zijn terug! Ook kan je pushberichten op basis van locatie krijgen.
  • Albert Heijn (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - De Allerhande Box is vernieuwd en daarom kun je in de app nu makkelijk kiezen uit wisselende gerechten.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2018, 7:53
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.