iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 5 september 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 5 september? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag kon je op iCulture lezen hoe het nu zit met Evernote. De prijzen van Evernote gaan omlaag en topmensen vertrekken. Is dit het einde van de ooit zo bekende notitie-app? Voor mensen uit Utrecht is er goed nieuws, want er komt een grote Apple-winkel langs de A2. Het is geen Apple Store, maar mogelijk wel iets om naar uit te kijken. Verder schreven we ook dat het einde van de Touch ID-nadert, maar dat dat helemaal niet erg is. Face ID is namelijk de toekomst en we willen het op steeds meer plekken zien. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Google Maps (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Bij het opzoeken van fiets- en looproutes krijg je nu een diagram met hoogteverschillen te zien.
  • Ajax Life (Gratis, iPhone, iOS 12.0+) - De app van de Ajax-supportersvereniging heeft een nieuw design.
  • N26 — Love your bank (Gratis, iPhone, iOS 15.0+) - N26 heeft nu ook Business Black.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Nieuwe knoppen voor de camera, 2FA-codes, sites en meer.
  • PayPal (Gratis, iPhone, iOS 14.0+) - De compleet vernieuwde PayPal-app is nu beschikbaar.
  • De nieuwe versie CleanMyMac X zorgt ervoor dat je Mac opgeruimd blijft. Je kan de nieuwe versie downloaden vanaf de website.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.