iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was woensdag 25 juli 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 25 juli? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag zetten we weer enkele applijstjes in het zonnetje. Zo vind je bij iCulture de beste watersportapps voor iPhone en iPad, voor als je op zoek bent naar wat verkoeling. Ook keken we alvast naar de CarPlay navigatie-apps die eraan zitten te komen, zodra iOS 12 beschikbaar komt. Wat nieuws betreft schreven we over de kleuren van de LCD-iPhone, die zouden bestaan uit dezelfde kleuren als Apple’s leren hoesjes. Zit daar voor jou wat tussen of zie je liever iets anders? Dat en nog veel meer, zoals de lijst met slimme stekkers met HomeKit, vind je in deze iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • HomeDash (€13,99, iPhone/iPad/ Watch, iOS 12.4+) - HomeDash heeft bijgewerkte widgets.
  • Chrome - webbrowser van Google (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.2+) - Diverse verbeteringen op het gebied van bestanden downloaden.
  • NLZIET | Online tv-kijken (gratis, iPhone/iPad/ TV, iOS 10.1+) - Lukte het niet om een NPO-programma terug te kijken? Dat is nu weer opgelost.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.