iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 25 september 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 25 september 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

We publiceerden vandaag onze Apple Watch Series 6 review. Na een week testen met drie verschillende modellen is het tijd om de balans op te maken en onze ervaringen te delen. Een review van de Apple Watch SE volgt nog, maar eerst gaan we kijken naar het high-end model in de kleuren rood, blauw en zilver. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!


iCulture is genomineerd voor App van het Jaar
Website van het jaar 2020Net als voorgaande jaren is er ook in 2020 weer een verkiezing van Website van het Jaar. We zijn dit jaar genomineerd in de categorie App van het Jaar. Er is dit jaar zware competitie en we hebben dan ook je steun extra hard nodig. Kunnen we op jouw stem rekenen?

Je kunt stemmen tot en met 16 oktober en maakt daarbij kans op mooie prijzen. Zo kun je een Sonos Play:5 en één van de vijf cadeaubonnen van bol.com winnen. Je kunt ook een weekend in een viersterrenhotel winnen ter waarde van €350.

Breng hier je stem uit op iCulture

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

En deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Wikipedia (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Wikipedia heeft nu oplossingen voor problemen met de batterij, taal en stabiliteit van widgets.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.