iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 2 november 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 2 november 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoVandaag eindelijk goed nieuws voor Rabobank-klanten: iedereen met een Touch ID-toestel kan nu inloggen met zijn of haar vingerafdruk. Ook goed nieuws is er voor gebruikers van TicketSwap, want de app werkt nu goed op de iPad en laat je kaartjes verkopen. Ook voor Instapaper-gebruikers is er nieuws om blij van te worden, want alle Premium-functies zijn nu gratis beschikbaar. LastPass kon niet achterblijven, want ook zij maakten een belangrijke functie gratis beschikbaar. Bovendien is er nieuws over Apple’s mogelijke AR-plannen en bekijken we de eerste benchmarks van de nieuwe MacBook Pro. Maar je vindt nog meer boeiende content in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Dropbox met Split View.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Dropbox (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.1+) - Dropbox ondersteunt op de iPad nu Split View en Slide Over, zodat je de app kunt gebruiken naast een andere app. Eerder was er al Picture in Picture.
  • Adobe Creative Cloud (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - De Adobe Creative Cloud-app werkt nu met 3D Touch en laat je bestanden offline opslaan.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 november 2016, 9:51
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.