iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 1 februari 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 1 februari 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoGisterenavond laat werden de kwartaalcijfers van Apple bekendgemaakt en vandaag doken we in deze cijfers. We hebben bijvoorbeeld tien punten voor de status van Apple in 2017 op een rij gezet. Ook blijkt uit de cijfers dat Apple het afgelopen kwartaal de grootste smartphonemaker ter wereld was en daarmee Samsung voorbij ging. Ander nieuws vandaag was een software-update voor de AirPods, terwijl Facebook zou werken aan een Apple TV-app voor allerlei videocontent. En we bespraken vandaag ook een nieuw accessoire: de Logitech Spotlight is jouw maatje voor tijdens presentaties. Dat en nog veel meer in deze nieuwe editie van de iCulture Vandaag!

iCulture winactie

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Fantastical 2 apps

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Pokémon GO (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.0+) - Pokémon Go op de Apple Watch werkt nu ook voor rolstoelgebruikers.
  • Plex: Movies, TV, Music & More (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 12.4+) - Plex heeft nu 3D Touch met snelle toegang tot je recente media. Ook zijn er veel problemen opgelost.
  • FitPort (€3,49, iPhone, iOS 12.0+) - FitPort heeft nu ook een Apple Watch-app.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Fantastical heeft grappige iMessage-stickers en rijke notificaties.
  • TomTom Sports (gratis, iPhone/iPad, iOS 8.0+) - Een nieuwe sportieve app van TomTom voor je Sports-product.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.