iCulture winactie: Honeywell Lyric T6 thermostaat

Doe mee en win de Honeywell Lyric T6 met HomeKit #winactie #10jaariCulture

We geven vandaag een Honeywell Lyric T6 thermostaat met HomeKit weg tijdens de #10jaariCulture winactie. Maak kans op deze mooie prijs, waarmee je je verwarming voortaan via Siri kunt bedienen.

iCulture winactie: Honeywell Lyric T6 thermostaat

Vandaag hebben we in de #10jaariCulture winactie alweer een leuke prijs voor mensen die hun huis slimmer willen maken: de Honeywell Lyric T6-thermostaat. Deze werkt samen met HomeKit en heeft een geofencing-functie zodat de verwarming aangaat op het moment dat jij bijna thuis bent. Bedienen doe je gewoon met je stem via Siri. Deze thermostaat met een winkelwaarde van €169 is beschikbaar gesteld door de fabrikant zelf, Honeywell dus.

Honeywell Lyric T6

Honeywell Lyric T6
We hebben al eerder eens geschreven over de Honeywell Lyric-thermostaten, die voor Apple-gebruikers interessant zijn omdat ze voor HomeKit zijn aangepast. Het model dat je kunt winnen is de Lyric T6 die je bedraad installeert op de plek waar je huidige thermostaat hangt. De thermostaat heeft een verlicht touchscreen en is te bedienen via de Lyric-app voor iOS (en Android).

Ben je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Je kunt de actie dan opnieuw uitvoeren in de widget om voor je winpunten in aanmerking te komen. Alle inschrijvingen worden apart gecontroleerd en moeten volledig afgerond zijn. Datzelfde geldt voor de overige acties.

Honeywell Lyric T6

Let op dat je eventuele adblockers uitschakelt. De widget werkt anders niet. Werkt de link nog steeds niet? Probeer het dan op de desktop of via onze iCulture-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2017, 19:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen #10jaariCulture, winactie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.