iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 22 februari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 22 februari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Douchen met je AirPods kan over een tijdje, want volgens een nieuw gerucht komen er waterbestendige AirPods aan. Maar we zullen er nog wel even op moeten wachten, want ze komen pas in 2019. Als de geruchten kloppen, want je weet het maar nooit. Geen gerucht is het feit dat de mede-oprichter van WhatsApp geld gaat steken in de beveiligde berichtenapp Signal. Ook 100% waar: je kunt fouten van Siri corrigeren en met de burstmode actiefoto’s maken. En natuurlijk klopt het ook als een bus dat Siri je familierelaties kan leren, als je maar wel eerst vertelt wie je moeder is. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Anchor-app

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Anchor (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Compleet nieuwe insteek voor deze app, die nu volop voor podcasts kiest. Voorheen was het een soort Snapchat, waarbij je korte audioberichtjes na 24 uur verdwenen. Maar nu kun je via Anchor langere shows beluisteren die langere tijd blijven staan.
  • RTL XL (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Speciale Telekids-pagina in de app voor de allerkleinsten toegevoegd.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Beter herkenning van wachtwoordvelden op websites.
  • Angry Birds 2 (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Een nieuwe Legendary League.
  • Blendle (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - Zelfs bij slechte dekking kun je nog steeds naar Blendle Audio luisteren.
  • AutoWeek.nl (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.4+) - Nu met YouTube-speler in de app, zodat je video’s kunt kijken.
  • Weeronline (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.0+) - Activiteitenweercijfers bekijken in de app, zodat je weet of je bepaalde bezigheden kunt doen.
  • Dropbox (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.1+) - Makkelijker delen binnen de app.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.