iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 25 januari 2019

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 25 januari 2019? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

We gingen onlangs op bezoek bij AssistiveWare: lees onze interview, of luister naar de podcast, waarin we met mensen van AssistiveWare en Dedicon praten over toegankelijkheid en het maken van apps voor mensen die moeite hebben met communiceren, lezen of luisteren. Voor mensen die zitten te wachten op een nieuwe iPad is er ook goed nieuws: er zijn maar liefst 7 nieuwe modellen gelekt! Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

Adobe Draw & Sketch

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Ondersteunt nu dubbeltikken op de Apple Pencil 2.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Ook deze app werkt nu met dubbeltappen op de Apple Pencil 2.
  • NS (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 12.0+) - Probleem opgelost met de Apple Watch waardoor de app niet meer op kon starten.
  • ProCam 8 (€11,99, iPhone/iPad/Watch + IAP, iOS 11.3+) - Brengt de donkere modus terug.
  • Twitter (Gratis, iPhone/iPad/TV + IAP, iOS 14.0+) - Gebruik je VoiceOver op Twitter? Dat werkte niet goed met hashtags, maar dat is nu opgelost.
  • Spark Mail – Smart Email Inbox (Gratis, iPhone/iPad/Watch + IAP, iOS 13.4+) - Annotaties in PDF-bijlagen maken.
  • Vekt - Gewicht tracker (Gratis, iPhone/Watch + IAP, iOS 15.0+) - Ondersteuning voor Siri-suggesties en Shortcuts. Ook fouten in de Nederlandse vertaling opgelost.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Astropad Standard ondersteunt nu de nieuwste generatie van de LIQUID Video Engine.
  • Astropad Studio (Gratis, iPad + IAP, iPadOS 12.1+) - Idem, wat betekent 4x betere GPU performance en 2x betere respons op de iPad.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.