iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 25 januari 2019

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 25 januari 2019? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

We gingen onlangs op bezoek bij AssistiveWare: lees onze interview, of luister naar de podcast, waarin we met mensen van AssistiveWare en Dedicon praten over toegankelijkheid en het maken van apps voor mensen die moeite hebben met communiceren, lezen of luisteren. Voor mensen die zitten te wachten op een nieuwe iPad is er ook goed nieuws: er zijn maar liefst 7 nieuwe modellen gelekt! Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

Adobe Draw & Sketch

  • Adobe Photoshop Sketch (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 13.0+) - Ondersteunt nu dubbeltikken op de Apple Pencil 2.
  • Adobe Illustrator Draw (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 13.0+) - Ook deze app werkt nu met dubbeltappen op de Apple Pencil 2.
  • NS (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 10.0+) - Probleem opgelost met de Apple Watch waardoor de app niet meer op kon starten.
  • ProCam 8 (€8,99, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 11.3+) - Brengt de donkere modus terug.
  • Twitter (gratis, iPhone/iPad/ TV, iOS 12.0+) - Gebruik je VoiceOver op Twitter? Dat werkte niet goed met hashtags, maar dat is nu opgelost.
  • Spark Mail - Email by Readdle (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 11.0+) - Annotaties in PDF-bijlagen maken.
  • Vekt - Gewicht bijhouden (€2,29, iPhone, iOS 13.0+) - Ondersteuning voor Siri-suggesties en Shortcuts. Ook fouten in de Nederlandse vertaling opgelost.
  • Astropad Standard (€32,99, iPad, iOS 9.1+) - Astropad Standard ondersteunt nu de nieuwste generatie van de LIQUID Video Engine.
  • Astropad Studio (gratis, iPad + IAP, iOS 9.1+) - Idem, wat betekent 4x betere GPU performance en 2x betere respons op de iPad.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 januari 2019, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.