iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 9 april 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 9 april 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Erg glamoureus was de aankondiging vandaag niet van de nieuwe (PRODUCT)RED iPhones. Er kwam geen rode loper aan te pas en er werd ook geen showtje met bekende artiesten georganiseerd. De aankondiging was een dag van tevoren zelfs uitgelekt, door een memo van een provider. Maar dat mag de pret niet drukken voor mensen die op zoek waren naar een rode iPhone 8 Plus of de kleinere 4,7-inch iPhone 8 in rood. Verder hebben we vandaag veel uitlegartikelen, onder andere over de AirPorts, navigeren met de Apple Watch en Safari Reader gebruiken op je iPhone, iPad en Mac. Dat en meer lees je vandaag op iCulture!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • ABN AMRO (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Zelf kiezen welke betalingen je kind mag doen via Mobiel Bankieren voor de Jongerengroeirekening.
  • Withings Health Mate (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Nokia berekent nu je slaapscore, als je het slaapmatje Nokia Sleep hebt gekocht.
  • bunq (Gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Bepaal zelf de volorde van passen.
  • iMovie (Gratis, Mac, macOS 13.5+) - We veerden blij verrast op toen we deze update zagen… maar het blijkt alleen te gaan om de Mac-versie, waarop je nu filmpjes die met de iPhone X zijn gemaakt kunt bekijken. iMovie voor iOS is nog steeds niet aangepast voor de iPhone X.
  • Motion (€59,99, Mac, macOS 13.5+) - Ondersteuning voor ProRes RAW.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.